Live Help
pixel

Vinger Vibrators

U bekijkt artikel 1 tot 2 (van de 2)pixel  1 
Rabbit Vinger Vibe

Rabbit Vinger VibeMag dit ondeugende konijntje jouw gevoelige lichaamsdelen prikkelen? Schuif deze sleeve over een vinger, regel de vibr...

19,99

               
pixel
Frisky Vinger Vibe

Frisky Vinger VibeZin in een avondje vol genot? Alleen of met je partner? Deze vingervibrator biedt door zijn unieke vorm en gebruiksvriendel...

19,99

               
U bekijkt artikel 1 tot 2 (van de 2)pixel  1 

Vinger Vibrators van FunFever zijn een Must in iedere handtas!

De vinger vibrators zijn speciaal ontworpen om...natuurlijk, met je vingers een heerlijke sensatie te beleven. Om jezelf te verwennen maar ook om je partner erin te betrekken en je een heerlijk Orgasme te bezorgen.

De Vinger Vibrators zijn klein, van verschillende Materialen te verkrijgen en ook in Verschillende Vormen. Zo zit er altijd wel de juiste voor U bij.

Kunt U toch niet kiezen? Of heeft U twijfels over deze Vinger Vibrators? Boek dan eens een FunFever Party. Onze bekwame Consulenten kunnen U er vast meer over deze vibrator vertellen. Buiten een hoop Fun krijgt U natuurlijk ook veel Informatie. Ook over deze Vinger Vibrators. Natuurlijk is een FunFever Party Gratis! U krijgt zelfs een aantal Voordelen en een Cadeautje erbovenop!

Heeft U verder vragen of opmerkingen? FunFever Staat voor U klaar!!

pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.