Live Help
pixel

Vibrators!

Klassieke Vibrators
Klassieke Vibrators
Kleine Vibrators
Kleine Vibrators
Rabbit Vibrators
Rabbit Vibrators
Siliconen Vibrators
Siliconen Vibrators
Jelly Vibrators
Jelly Vibrators
G-Spot Vibrators
G-Spot Vibrators
Tarzan Vibrators
Tarzan Vibrators
Latex Vibrators
Latex Vibrators
Clitoris Vibrators
Clitoris Vibrators
Vlindertjes
Vlindertjes
Vibrerende Eitjes
Vibrerende Eitjes
Vinger Vibrators
Vinger Vibrators
Oplaadbare Vibrators
Oplaadbare Vibrators
Massagers
Massagers
Realistische Vibrators
Realistische Vibrators
Vibrator Setjes
Vibrator Setjes
Waterproof Vibrators
Waterproof Vibrators

Een uitgebreide keuze aan vibrators tegen betaalbare prijzen

Op zoek naar een vibrator? Sexshop FunFever heeft het grootste assortiment vibrators. Niet alleen heb je een ruime keuze aan materialen en kleuren. Ieder vibrator heeft zijn specifieke kenmerk. Er zijn vibrators die bedoeld zijn om vagina te stimuleren, maar vibrators die de clitoris prikkelen. Ontdek in onze sexshop welke vibrator bij jou past!

Je eerste vibrator?

Je eerste vibrator kiezen is niet makkelijk. Het assortiment vibrators is enorm uitgebreid. Toch zijn er verschillende vibrerende seksspeeltjes die ideaal zijn als eerste vibrator.

 • Klassieke vibrators zijn rechte vibrators die zeer makkelijk in de vagina schuiven. Je kan deze vibrators ook gebruiken om de clitoris te stimuleren. Dit doe je door de staaf op de clitoris te zetten of door over de clitoris te wrijven. Uiteraard zijn er ook heuse clitoris vibrators die qua anatomie en gebruiksvriendelijkheid perfect zijn om de clitoris te stimuleren. Onbekend, maar zeer doeltreffend als clitorisstimulator zijn vlindertjes. Vlindertjes zijn kleine sexspeeltjes die je met bandjes om de heupen doet en die tegen de clitoris vibreren.
 • Vibrator setjes zijn voordelige setjes met verschillende vibrators. Dankzij deze setjes kan je ontdekken welke stimulatie jij het lekkerste. Bovendien maken deze sets het mogelijk om elke dag een andere sensatie te ontdekken.
 • Kleine vibrators maken weinig geluid, zijn zeer vriendelijk in gebruik en kan je op allerlei plekken gebruiken. Deze vibrators worden gebruikt om de vagina te verwennen, maar kan je ook als clitoris vibrator of als stimulator voor de tepels gebruiken.
 • Vinger vibrators zijn zeer makkelijke vibrators. Je moet deze sexspeeltjes maar over je vingers schuiven en je kan allerlei lichaamsdelen prikkelen.
 • Vibrerende eitjes laten je kennis maken met allerlei gevoelens. Deze kleine sexspeeltjes in de vorm van een ei of balletje zijn bedoeld om de clitoris of vagina te stimuleren. Daarnaast kan je vibrerende eitjes gebruiken om gevoelige lichaamsdelen van de man te prikkelen.
 • Met een waterproof vibrator kan je het naar binnen glijden het sexspeeltje makkelijker maken. Let op dat je deze vibrators niet volledig in water steekt. Waterproof vibrators zijn spatwatervrij, maar niet volledig waterdicht. Deze trillende attributen zijn dus meer geschikt voor stimulatie onder de douche, dan voor stimulatie in bad.

Vibrators kiezen op basis van materiaal

 • Jelly vibrators jelly vibrators zijn van jelly gemaakt. Dit materiaal is ontzettend geliefd bij sexspeeltjes. De reden? Dit materiaal is zacht en flexibel. Met een jelly vibrator trakteer je jezelf op een zachte, aangename penetratie. Dankzij het flexibele materiaal kan je allerlei onbereikbare plekjes bereiken.
 • Siliconen vibrators zijn zeer geliefd. Dit is niet moeilijk. Siliconen is het meest veilige en gebruiksvriendelijke materiaal dat er bestaat. Siliconen vibrators zijn geurloos, zacht, huidvriendelijk, makkelijk in onderhoud en geven een realistisch gevoel. Verbaasd het jou dat de meest luxueuze vibrators van siliconen zijn gemaakt? Een vibrator van siliconen wordt ook zeer aangeraden als eerste sexspeeltje.
 • Latex vibrators zijn vibrators die een zacht gevoel geven, maar toch zeer stevig en soepel zijn. Uiteraard zijn deze zachte verwenners niet geschikt voor personen met een latexallergie.

Populaire vibrators

 • Oplaadbare vibrators zijn erg luxueuze sexspeeltjes. Je kan deze trillende plezierspeeltjes opladen met een adapter. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met vervelende draden, afstandsbedieningen of lege batterijen. Tevens trillen oplaadbare vibrators sterker dan een vibrator die werkt op batterijen.
 • Massagers zijn stimulators die gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Met een massager kan je een erotische massage spannender maken, maar ook gevoelige plekjes (bij man en vrouw!) stimuleren. Massagers zijn ergonomisch zeer interessant daar ze makkelijk in de hand passen.
 • Tarzan vibrators en rabbit vibrators geven een vrouw een dubbele tot driedubbele verwenbeurt. Rabbit vibrators hebben een penetratiegedeelte met parels. Deze parels masseren de vaginale wand en zorgen zo voor een heerlijk gevoel. Dit wordt gecombineerd met stimulatie van de clitoris.Tarzan vibrators doen hierbij een derde stimulatie. Deze vibrators prikkelen tevens de anus. De tarzan en rabbit vibrators zijn mede dankzij allerlei praatprogramma en televisieseries ontzettend populair geworden.
 • G-spot vibrators stimuleren door hun speciale vorm de g-spot. De g-spot is een plekje in de vagina dat bij stimulatie voor een orgasme zorgt. Veel vrouwen ervaren hun orgasme bij g-spot stimulatie zelfs veel heviger. Ken je bovendien het fenomeen squirten? Wanneer een vrouw squirt, ejaculeert zij. Dankzij een g-spot vibrator moet een vrouw kunnen squirten.
 • Realistische vibrators lijken en voelen zoals een penis. Door hun realistische design gaan deze vibrators zeer makkelijk in de vagina. Veelal hebben realistische vibrators een zuignap waardoor je allerlei posities kunt proberen.

Heb jij alle rubrieken gehad maar vind je niet de vibrator die jij zoekt? Dat is bij FunFever geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op en wij zullen de juiste vibrator voor u zoeken.

 

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete vibrator? Of over het onderhoud hiervan? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.