Live Help
pixel

Squirt It - Squirting Pussy - Chocolate   [S0683-52BX]    

54,99

Squirt It - Squirting Pussy - Chocolate
Extra afbeeldingen
Squirt It - Squirting Pussy - Chocolate
Squirt It - Squirting Pussy - Chocolate
Glijmiddel:Waterbasis ( + €9.99 )
Squirting 250 ml ( + €24.99 )
Toycleaner:Spray 150 ml ( + €15.00 )

Omschrijving

Maak je natste dromen werkelijkheid met de Squirt It! Deze levensechte masturbator is klaar om te squirten waar en wanneer jij dat wilt. Deze heerlijke vagina is gemaakt van het speciale Ultraskyn waardoor ze levensecht aanvoelt. Het materiaal is flexibel en rekbaar waardoor het meebuigt met jouw penis en elke beweging. Schuif je penis langs de zachte schaamlippen, door de opening en laat hem vervolgens in de schacht glijden. De gehele binnenkant van de masturbator is voorzien van nopjes die zorgen voor een ongekend fijne stimulatie tijdens penetratie. De nopjes glijden bij elke stoot over je penis waardoor jij keer op keer geprikkeld wordt.

Je ontvangt bij deze bijzondere masturbator een spuit en een flesje Joy Juice. Laat de vloeistof in de spuit lopen en plaats deze vervolgens in het slangetje. Altijd al samen tot een hoogtepunt willen komen? Druk de spuit dan leeg tijdens jouw hoogtepunt en voel hoe de masturbator over jou heen squirt!

Na gebruik reinig je deze vagina eenvoudig met lauwwarm water en een toycleaner. Spoel de masturbator schoon, breng wat toycleaner aan en veeg dit af met een tissue of schone, droge doek. Laat vervolgens je masturbator goed drogen. Is de Squirt It volledig opgedroogd? Breng dan wat onderhoudspoeder aan. Je ontvangt een klein zakje onderhoudspoeder bij de masturbator waarmee je de vagina onderhoud en verfrist. Hierdoor is jouw masturbator altijd klaar voor een volgend avontuur!

Tip! Vergeet je extra Squirting glijmiddel op waterbasis niet mee te bestellen.

Kenmerken
Lengte: 14 cmMateriaal: Pvc, TPE
Flexibiliteit: JaVibratie: Nee
Rotatie: NeeWeekmakervrij: Ja
Latexvrij: JaWaterproof: Ja
Gewicht: 432 gr
Reviews

Je moet ingelogd zijn om "Squirt It - Squirting Pussy - Chocolate" te beoordelen.

Er zijn nog geen beoordelingen over dit product...

pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.