Live Help
pixel

Sextoys voor mannen!

Kunstvagina
Kunstvagina
Penis Vergrotings Apparaat
Penis Vergrotings Apparaat
Voorbinders
Voorbinders
Penisringen
Penisringen
Vibrerende Penisringen
Vibrerende Penisringen
Masturbators
Masturbators
Penis Sleeves
Penis Sleeves
Penis Extensies
Penis Extensies
Penispompen
Penispompen
Opblaaspop
Opblaaspop

Ruime keuze sekstoys voor mannen

De tijd dat er alleen sexspeeltjes voor vrouwen werden ontwikkeld is alle lange tijd gedaan. Toys voor mannen zijn ook niet langer beperkt tot een opblaaspop of kunstvagina. De sekstoys voor mannen richten zich op verschillende erogene zones. Niet alleen de penis, ook de anus en de eikel worden door de nieuwste sekstoys gestimuleerd.

De sexspeeltjes voor mannen: een overzicht

  • Masturbators zijn potjes die dankzij hun makkelijke vorm heel vriendelijk in gebruik zijn. De man moet alleen zijn harde penis in het grotje schuiven en de masturbator bewegen. De binnenkant van de masturbator zal de penis stimuleren en verwennen. Veel masturbators hebben een zeer discreet uitzicht. Je kan ze bijna in de woonkamer plaatsen als decoratie. Uiteraard zijn er ook masturbators die op een vagina of anus gelijken.
  • Een kunstvagina is het ideale seksspeeltje voor mannen die genieten van een realistische penetratie. Een kunstvagina imiteert een vagina, en dit zowel in gevoel als in uiterlijk. Doorgaans wegen deze sextoys meer dan andere mannenspeeltjes en zijn ze dus geschikt voor een handsfree rit.
  • Sekstoys voor mannen zijn niet alleen bedoeld om allerlei zenuwen te prikkelen. Er bestaan ook sexspeeltjes die invloed hebben op de erectie. Penisringen zorgen voor een uitgestelde zaadlozing en een hardere erectie. Een penisring wordt om de penis, voor of achter de balzak, gedaan. Dit stopt de bloedtoevoer naar de penis en stimuleert op deze manier de erectie. De man krijgt een hardere erectie, stelt zijn zaadlozing uit en kan een heviger orgasme ervaren. Een bijzonder variant van deze sexspeeltjes zijn de vibrerende penisringen. Deze penisringen met vibratie kunnen de clitoris van de vrouwelijke partner of de balzak van de man prikkelen. Een extra stimulatie in combinatie met een stevige erectie voor de prijs van 1!
  • Een penispomp geeft net zoals een penisring een steenharde erectie. Een penispomp is een pomp met koker. Wanneer op het pompje wordt gedrukt wordt de koker vacuum en krijgt de man een veel hardere erectie. Een penispomp zorgt dus voor een tijdelijk grotere penis. Dit is ook zo bij een penisextensie of een penissleeve waardoor je penis groter wordt. Met deze sekstoys kan je je penis ook een bijzonder reliëf geven.
  • Naast penisringen en penispompen zijn er ook de populaire penisvergrotingsapparaat. Deze apparaten vergroten en verbreden de penis op een gezonde en effectieve manier. Met een penisvergrotingsapparaat ontsnap je dus aan een gevaarlijke operatie, maar krijg je wel hetzelfde resultaat: een grotere penis.

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete speeltje? Of over het onderhoud hiervan? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.