Live Help
pixel

Sekstoys voor vrouwen!

Borst Vergroting
Borst Vergroting
Voor De Tepels
Voor De Tepels
Chinese Balletjes
Chinese Balletjes
Voorbinders
Voorbinders
Intieme Verzorging
Intieme Verzorging

De leukste sekstoys voor vrouwen!

Niet alleen vibrators en dildo’s zijn leuke sekstoys voor vrouwen. FunFever heeft erotische en zelfs romantische attributen voor vrouwen. Allemaal afgestemd op de wensen, de verlangens en het lichaam van vrouwen. Deze sexspeeltjes werden meestal ontwikkeld door vrouwelijke ontwerpers en uitvoerig getest door een vrouwelijk testpubliek. Nieuwsgierig? Ontdek bij FunFever de leukste sextoys voor vrouwen!

Sexspeeltjes voor dames: een overzicht

Uiterlijk is er geen groter verschil tussen mannen en vrouwen dan de sensuele rondingen van vrouwen. Er is niet zo vrouwelijk dan borsten. De erotische markt heeft verschillende sexspeeltjes voor borsten en tepels ontwikkeld. Er zijn heel wat seksspeeltjes voor de tepels. Deze sekstoys zijn meestal heel goedkoop, klein en makkelijk in gebruik. Ondanks hun geringe grootte zorgen deze speciale sexspeeltjes voor een zeer apart gevoel. De tepels zullen groot en hard worden, en op een erotische manier geprikkeld worden. Naast de bekende sextoys voor tepels zijn er ook allerlei attributen die de borsten vergroten. Met een borstvergrotingspomp of een creme op basis van natuurlijke ingrediënten heb je in een mum van tijd natuurlijke borstvergroting.

Een ander bekend seksspeeltje voor vrouwen zijn Chinese balletjes. Chinese balletjes hangen meestal per twee aan elkaar vast. Deze balletjes moeten in de vagina worden ingebracht. Met glijmiddel kan je deze liefdeskogels zeer makkelijk inbrengen. De Chinese balletjes zullen beginnen te schuiven waardoor de spieren van de vagina geoefend worden. Dit heeft als resultaat een stevige vagina. De vrouw zal de penetratie fel voelen en eenvoudiger kunnen klaarkomen. Een man zal het effect van Chinese balletjes niet kunnen ontkennen. De vagina zal veel nauwer voelen en, door de balletjes voldoende lang te dragen, kan de vrouw de penis masseren…met haar vagina!. De balletjes kan je tevens de hele dag dragen of wanneer je een stapje in de wereld zet. Het effect zal uitzonderlijk zijn, voor jou en je partner!

Uitermate vrouwelijk zijn voorbinders. Voorbinders of voorbinddildo’s zijn volle dildo’s die op een harnas zitten of die met bandjes voor de vagina gebonden kunnen worden. Er zijn ook voorbinders die zonder bandjes gebruikt kunnen worden. Deze voorbinddildo’s zonder bandjes bestaan uit twee delen en kunnen ook als dubbele dildo’s worden gezien. Het ene uiteinde wordt in de vagina gestoken en het ander gedeelte is geschikt om de partner anaal of vaginaal te penetreren. Door de partner te penetreren wordt niet alleen de vagina of anus van de passieve partner gestimuleerd. Tevens de vaginale wand van de actieve persoon wordt gemasseerd. Naast deze sekstoys voor vrouwen zijn er ook voorbinders die werken met vibratie.

Lees ook: intieme verzorging

 

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete vibrator? Of over het onderhoud hiervan? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.