Live Help
pixel

Spel & Plezier

Badkamer
Badkamer
Snoepjes
Snoepjes
Keuken
Keuken
Bodypaint
Bodypaint
Slip in Blik
Slip in Blik
Spiegels
Spiegels
Spelen
Spelen
Overige
Overige

Spel en Plezier op een erotische manier?

Praten staat centraal bij een goede seksuele relatie. Maar wat ook niet mag ontbreken is het nodige spel en plezier. Humor zorgt voor een ontspannen sfeer. Wanneer je ontspannen bent, durf je meer en kan je beter overgeven aan je partner. Je zal veel makkelijker kunnen genieten en veel eenvoudiger tot een orgasme komen. Dus, samen lachen en plezier maken is de boodschap. Dit is de basis voor de beste seksuele relaties.

Je kan spel en plezier op allerlei manieren in de slaapkamer, badkamer of keuken toelaten. Probeer de volgende ideetjes en laat je seksleven knallen.

  • Op zoek naar wat leuke ideeën om de seksuele verlangens van je partner te leren kennen of om het voorspel uitdagend te maken? Speel dan samen met je partner een seksueel getint gezelschapspel. Erotische spelen zijn spelletjes met erotische opdrachten en/of vragen. Je kan een andere kant van je partner leren kennen of je ontdekt verborgen wensen van je partner. Tevens kunnen lichaamsdelen die onaangeroerd blijven gestimuleerd worden. Leuk, verrassend, sexy en grappig!
  • Draag een grappige slip in blik of tover een sexy spiegel tevoorschijn. Er zal een glimlach op het gezicht van je geliefde verschijnen, en alle zorgen zullen zijn vergeten.
  • Laat je partner een sexy snoepje of koekje proeven. Een snoepje in de vorm van een penis, tepel of borst ziet er ontzettend grappig uit, en breekt het ijs. Erotische snoepjes zijn dus ideaal om tijdens het voorspel te voederen.
  • Een ander leuk idee voor tijdens het seksuele voorspel is een spelletje bodypaint. Bij bodypaint smeer je chocolade of een ander smaakje op het lichaam van je geliefde. Je kan dit doen door je vingers te gebruiken of met een penseeltje tekeningen maken. Nadat jij je geliefde hebt verandert in een smakelijk schilderij kan je de bodypaint oplikken. Vergeet zeker niet extra bodypaint op de tepels, schaamlippen, clitoris, eikel of penis te doen. Dan kan je lekker lang likken op de gevoelige plekjes van je partner.

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete speeltjes? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.