Live Help
pixel

The Love Bag   [13016]    

€24,99

The Love Bag

Omschrijving

In een wilde bui? The Love Bag is er voor jou, als je geniet van het nu, nieuwsgierig bent en veiligheid belangrijk vindt.

Als een verrassing, cadeau of als een spontane actie. Voor iemand die je net hebt leren kennen, iemand die je leuk vindt of voor iemand waar je van houdt.

Gewoon op een doordeweekse dag of juist een luie zondag. Tijdens dat leuke festival, tijdens een hotelovernachting in een stad die je niet kent, een gekke plek of bij jou thuis na een spannende date. Als verrassing, spontane actie of juist gepland. Om elkaar te verwennen, te verleiden en de aantrekkingskracht te voelen.

The Love Bag zorgt voor verrassing, verleiding en dat jij overal en altijd van de intieme en vooral leuke momenten kunt genieten.

What’s in The Love Bag?

The Love Bag bestaat uit verschillende uitdagende producten. Discreet verpakt, met een QR-code, die je de verleidelijke inhoud van The Love Bag laat zien.

Dat zijn: twee condooms, glijmiddel, massage olie, vibratie cockring, blinddoek, een Tickler en het belangrijkste van alles: The Love Bag zorgt voor beleving, verleiding en passie die je niet snel zult vergeten!

Reviews

Je moet ingelogd zijn om "The Love Bag" te beoordelen.

Er zijn nog geen beoordelingen over dit product...

pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.