Live Help
pixel

Massage Setjes

U bekijkt artikel 1 tot 2 (van de 2)pixel  1 
Shunga Weekender Kit

Shunga Weekender KitEen romantisch weekendje weg gepland? Samen op hotel of in een rustieke chalet? Met de Weekender Kit van Shunga heb je all...

39,95

               
pixel
Shunga Gift Box

Shunga Gift BoxEen spannende avond begint met sensuele massage! Dompel het pluimpje in de het likbaar poeder en lik je partner op de mees...

57,95

               
U bekijkt artikel 1 tot 2 (van de 2)pixel  1 

Complete massagesetjes voor een erotische massage

FunFever heeft ook aan alles gedacht! Je weet maar nooit wanneer de drang een massage te geven of zelfs te ontvangen tevoorschijn komt.

Stel U bent op Vakantie en Uw Partner wilt U eens helemaal in de watten leggen....maar....niemand heeft gedacht aan Massage Olie of Massage Toebehoren. Dan kan in het slechtste geval er helemaal gaan Massage meer van komen.

FunFever heeft de oplossing! Koop voor U op vakantie gaat een heerlijk massage setje. Deze Massage Setjes zijn handig ingepakt en hebben alles in zich wat U voor een goede Massage nodig heeft! De Massage setjes zijn dan ook zeer compleet samengesteld. Daarnaast is het toch stiekem ook wel romantisch als Uw Partner dit Massage Setje ineens op zijn of haar Hoofdkussen vindt?

Wilt U meer weten over dit Product? Of eens een Gezellige en Leerzame FunFever Party Boeken? Neem dan Gerust contact met ons op. Wij helpen U graag snel vooruit!

pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.