Live Help
pixel

Massageolie

Neutrale Massageolie
Neutrale Massageolie
Likbare Massageolie
Likbare Massageolie
Verwarmende Olie
Verwarmende Olie
Massage Setjes
Massage Setjes
Massage Toebehoren
Massage Toebehoren
Massage Informatie
Massage Informatie

Massageolie en massage-attributen voor de beste massages

Wat is er beter dan een erotische massage om je geliefde partner te verleiden? Een massage betekent een heerlijk moment voor elkaar. Tevens zorgt het geven van een massage voor de ultieme ontspanning na een drukke dag. Je voelt stress en zorgen uit je lichaam wegvloeien. Bij een massage glijdt je partner met zijn of haar handen over je lichaam en wordt elke onderhuidse vezel direct gestimuleerd. Dit geeft een gelukzalig gevoel. Wanneer de juiste erogene plekjes verwent worden kan je opgewonden geraken, en dus zin krijgen om te vrijen. Niet verwonderlijk dat het geven van een massage al jaren op nummer 1 staat bij de populairste voorspelbezigheden.

En, wat mag niet ontbreken bij een massage? Naast de juiste massage informatie heb je verschillende attributen nodig om een massage onvergetelijk te maken.

  • Massegolie is belangrijk bij een goede massage. Door massageolie te gebruiken kom er een extra laag tussen handen en lichaam. De handen en vingers schuiven veel makkelijker en de gevoelszenuwen worden geprikkeld. De meeste koppels geven een voorkeur aan neutrale massageolie. Deze olie is rijk aan natuurlijke bestanddelen, voedt de huid en maakt de huid fluweelzacht. Meestal is de geur neutraal en aangenaam. Wanneer je het masseren extra spannend wil maken hoort een likbare massageolie niet ver van je bed te staan. Deze massageolie heeft een smaakje en kan dus gelikt en gezoend worden. Je kan deze verrassende olie over het hele lichaam smeren, maar is ook prettig op erogene lichaamsdelen zoals tepels, schaamlippen, clitoris, penis en eikel, of op elk ander plekje dat jij gezoend wil hebben.
  • Bij het masseren is het belangrijk dat de massegeolie warm aanvoelt. Een koud goedje op een naakte huid is niet bepaald ontspannend. Je kan de massageolie warm maken door het flesje in je handen te rollen, onder het hoofdkussen te leggen of het flesje onder warm water te houden. Wanneer je geen zin hebt om de olie op te warmen kan je voor een verwarmende massageolie kiezen. Deze lichaamsvriendelijke olie wordt zachtjes warm wanneer je hij op de huid komt en je over de olie blaast.
  • Met je magische handen en een goede massageolie kom je al heel ver, maar met enkele massage toebehoren maak je de massage memorabel. Wat zijn massage toebehoren? Dit zijn massagers, massagekaarsen of pluimen die een massage uniek en verrassend maken. Met een pluim kan je de huid laten tintelen, en met een massager geef je aan de massage een zeer krachtige impuls. Proberen is overtuigd zijn.

Weet je niet wat een goede massageolie is, of ben je op zoek naar een bepaald geurtje of smaakje? Vraag het aan her team van FunFever. We helpen je graag met de perfecte massage. Voor de moeilijke beslissers zijn er massagesetjes, die verschillende massagetoebehoren en massageoliën combineren.

 

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete speeltjes? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.