Live Help
pixel

Erotische mannen voor de sexy heren!

Mannen Boxers
Mannen Boxers
Mannen Mode
Mannen Mode
Mannen Panty's
Mannen Panty's
Mannen Shirts
Mannen Shirts
Mannen Slips & Strings
Mannen Slips & Strings

Sexy lingerie voor heren: een overzicht

Net zoals de dames vinden de heren het geweldig om sexy lingerie te dragen. Sexy lingerie of ondergoed geeft de man zelfvertrouwen of kan een vrijpartij binnen een meer erotisch kader plaatsen. Sexy herenlingerie kan ook gedragen worden onder werkkleding. Niemand die weet dat jij een sexy string draagt.

Al zijn heren meer gevoelig voor erotische lingerie dan vrouwen, ook vrouwen willen graag wat om naar te kijken. Een man in een extra grote, witte, katoenen slip is minder opwindend dan een man in een ondeugend pakje of sexy luipaard string. Je zal merken dat dit ondeugend ondergoed ook door je partner gesmaakt zal worden.

En, welke sexy lingerie kunnen de mannen dragen?

  • Een boxer is een kort shortje of hipster dat meestal onder de kleding wordt gedragen, maar ook veel mannen dragen een boxershort in de slaapkamer of wandelen in hun boxershort door de woning. Dit laatste geeft een zalig gevoel van vrijheid. Wanneer je een sexy boxer in opvallende kleuren of sexy materialen draagt zorgt dit voor een ontzettend erotisch effect. Een boxershort is vaak te combineren met een sexy herenshirt, in dezelde kleur en/of in hetzelfde materiaal. Deze erotische setjes voor mannen kan je in de slaapkamer dragen, maar zijn ook ideaal voor in een club of op een feestje.
  • Heel wat mannen dragen sexy herenslips en strings om hun geslachtsorgaan te laten opvallen. Wanneer een man een sexy slip of string draagt, worden zijn heupen in de verf gezet. Hierdoor worden ogen automatisch naar zijn penis geleid. En, dit is wat mannen willen. Mannen willen hun penis laten opvallen, laten zien en op deze manier duidelijk maken dat ze paraat staan voor geslachtsgemeenschap. Er zijn zelfs slips en strings die de penis van de man groter laten lijken. Het goede aan deze sexy herenlingerie is dat dit ondergoed zonder problemen onder werk- of feestkleding gedragen kan worden. Net zoals bij boxershorts kan je een slip of string makkelijk combineren met een shirt of hemd, waardoor je een zeer erotisch setje creërt.
  • Een uniek soort herenlingerie zijn de herenpanty's. Deze panty's zijn wat dikker dan de kousen voor dames. Dit is nodig omdat deze panty's meer oneffenheden moeten verbergen, en, omdat mannen vaak bruter te werk gaan. Een herenpanty geeft een man een vrouwelijk uitzicht en is dus ideaal voor mannen die zich graag als vrouw verkleden. De panties voor heren worden door veel travestieten aangekocht en stuiten op veel positieve reacties.
  • Onder sexy mannenmode worden volledig sets en pakjes verstaan die thuis of in een club gedragen kunnen worden. Een absolute aanrader voor koppels die van erotische rollenspelen houden zijn de erotische kostuums voor heren. Ze veranderen een man in een stoere tarzan, sexy politieman, ondeugende kerstman of een verleidelijke butler. Wie ben jij vandaag?

Heb je nog vragen over herenlingerie? Stel ze aan het team van FunFever.

 

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete speeltjes? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.