Live Help
pixel

Latex en lederen lingerie!

Uitverkoop
Uitverkoop
Sexy Body's
Sexy Body's
Topjes & Bh's
Topjes & Bh's
Catsuits
Catsuits
Handschoenen
Handschoenen
Jarretels Setjes
Jarretels Setjes
Slipjes & Strings
Slipjes & Strings
Slipjes & Strings Open
Slipjes & Strings Open
Slipjes & Strings Heren
Slipjes & Strings Heren
Rokjes & Jurkjes
Rokjes & Jurkjes
Korset
Korset
Setjes
Setjes
Toebehoren
Toebehoren
Onderhoud
Onderhoud

Latex & lederen lingerie voor durvers!

Latex en leren lingerie is uiterst uitdagende en opwindende lingerie. Deze erotische lingerie en sexy kleding is van latex, lak of leder vervaardigd. Latex en leder geeft een bijzondere uitstraling en wordt hierdoor vak bij bondage en SM gebruikt. Het dragen van latex, lak of leder kan een streng of een onderdanig karakter aan de persoon geven. Veel is afhankelijk van het gespeelde scenario. Let op, latex en lederen lingerie wordt niet alleen op speciale feestjes of fetish clubs gedragen. Ook in de slaapkamer wordt latex en leder steeds meer verwelkomt.

Latex lakens en latex of lederen toebehoren kunnen een bondagespelletje of SM-sessie bijzonder interessant maken. Latex of lak lakens worden op het beddengoed gelegd en voorkomen dat glijmiddelen of massageoliën vlekken maken op de lakens of op de meubels. Latex en lederen toebehoren zoals zwepen, boeien of halsbanden maken SM en bondage compleet. En nee, niet alleen fetisjisten zijn gek op latex, lak of leder. Door hun lange levensduur en heerlijke gevoel zijn latex en lederen lingerie en toebehoren geliefde bij professionelen en beginners.

Ook latex en leren handschoenen worden in allerlei erotische toepassingen gebruikt. Je kan latex en leren handschoenen gebruiken bij anale seks, of bij een massage. Dan glijdt het latex of leder over de huid wat iedere gevoelszenuw laat tintelen.

Belangrijk bij latex en leren lingerie is dat het juist wordt onderhouden. Deze materialen gaan zeer lang mee wanneer ze goed verzorgd worden. Latex bijvoorbeeld, moet steeds in een donkere en koele ruimte worden bewaart. Kijk voor een assortiment onderhoudsproducten in de rubriek latex en leder onderhoud.

Latex en lederen lingerie: een overzicht

  • Latex en leren setjes zijn sexy setjes die bestaan uit een top of bh in combinatie met een string, slip, short of rok. Je kan ze dragen in een club of thuis. Dikwijls zijn deze setjes makkelijk aan te trekken en te sluiten met een rijgsnoer of rits.
  • Geweldig om te combineren met je dagelijkse outfit (jeans, broek, rok) zijn latex en lederen topjes. Het leuke aan deze lingerie is dat je een saaie outfit kunt pimpen tot een zeer erotisch geheel. Deze bovenlingerie wordt buiten- en binnenhuis gedragen.
  • Latex en lederen slips en slipjes zijn sexy onderstukjes. Je kan deze sexy lingerie dragen onder je klassieke kleding of alleen. Draag een latex of lederen slipje in combinatie met een sexy satijnen kimono. Door de combinatie van sexy materialen met een zeer breekbaar materiaal zoals satijn of tule wordt het effect van het latex en het leder nog uitdagender. Voor de heren zijn er speciale herenslips of strings in latex of leer, en voor wie nog een stapje verder wilt gaan moet open slipjes of strings van latex of leder proberen.
  • Een latex of lederen body of latex of leren catsuit pakt het hele (boven)lichaam in. Dit geeft een geweldig gevoel. Je voelt dat het leder en het latex aan je huid gaat kleven en wordt helemaal 1 met het natuurlijke materiaal.
  • Jarretellen zijn het toppunt van erotische lingerie. Wanneer je een latex of lederen jarretelssetje draagt overstijg je dit erotische hoogtepunt. Je draagt zeer gewaagde lingerie in een opwindend materiaal, namelijk latex of leder. Jaja, het zal knallen in de slaapkamer!
  • Een latex of leren korset is geweldig te combineren met een rok, broek of slip. Een korset maakt de taille smaller waardoor een vrouw de ideale afmetingen krijgt. Haar borsten zullen tevens groter lijken want het korset ondersteunt de boezem. Zeer verleidelijk!
  • Latex en leren rokjes en jurkjes zijn echte partykleding. Ze zijn fantasisch om te dragen op een erotisch feestje of in een club, maar zullen ook niet misstaan in de slaapkamer. Rokjes en jurkjes van latex of leder zijn vrouwelijk en zeer sexy.

Wil je meer informatie over latex en lederen lingerie, of, zoek je latex en lederen koopjes? Vraag het aan het team van FunFever!

 

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete speeltjes? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.