Live Help
pixel

Libido Extra Plus - 1 Proef Capsule    [50012]    

Ä9,00

Libido Extra Plus - 1 Proef Capsule
Aantal:

Omschrijving

Libido Extra Plus is een sterk en langdurig werkend erectiestimulerend kruidenpreparaat. Libido Extra Plus bestaat geheel uit natuurlijke kruiden. Dit volledig natuurlijk voedingssupplement is daarom zonder doktervoorschrift te verkrijgen. De combinatie van kruiden die Libido Extra Plus bevat verhoogt de bloedtoevoer naar de penis, waardoor je in staat bent om meerdere keren een erectie te krijgen.

Gebruiksaanwijzing en dosering:
1 capsule = 1 dosering en dient een uur voor aanvang van de seksuele activiteit te worden ingenomen met een glas water. Voor een optimaal effect adviseren wij gelijk na inname 1 of 2 koppen hete thee te drinken. Niet vaker dan 1 maal per dag. Niet in combinatie met soortgelijke middelen innemen.

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, aandoeningen aan nieren en/of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, bij gebruik van medicijnen en/of M.A.O. Remmers. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

IngrediŽnten:
L-Arginine, Tongkat Ali, Cacium, Phosphorous, Niacine, Catuaba Poeder, Horny Goatweed, (Epimedium Sagittum) Gingko Biloba.

Kenmerken
Inhoud: 1 stuk
Reviews

Je moet ingelogd zijn om "Libido Extra Plus - 1 Proef Capsule " te beoordelen.

Er zijn nog geen beoordelingen over dit product...

pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.