Live Help
pixel

Condooms

Fun Condooms
Fun Condooms
Smaakcondooms
Smaakcondooms
Extra Sterk
Extra Sterk
Extra Dun
Extra Dun
XXL
XXL
Latex Vrij
Latex Vrij
Delay Condooms
Delay Condooms
Extra Stimulatie
Extra Stimulatie
Vrouwencondoom
Vrouwencondoom
Mega Packs
Mega Packs
Condoom Houders
Condoom Houders

Condooms voor iedereen

De beste vrijpartijen beginnen met een condoom. Condooms of rubbertjes zijn semi-transparante hoesjes die om de penis worden gedaan en voorkomen dat soa's (seksueel overdraagbare aandoeningen) worden overgedragen. Dus, met een condoom heb je veilige seks en geen vervelende bijkomstigheden die de vrijpartij een wrange bijsmaak geven. Een vrijpartij mag nog zo heet, spontaan en opwindend zijn geweest, wanneer je enkele dagen later merkt dat er rare builtjes of plekjes op je geslachtsorganen zitten zal je de vrijpartij niet als positief herinneren. In het ergste geval kan je aids krijgen. Een geslachtsziekte die je hele immuunsysteem aantast en waar je uiteindelijk aan sterft.

Naast de klassieke condooms zijn er vrouwencondooms die beide partners maximaal beschermen tegen een seksueel overdraagbare aandoening. Een vrouwencondoom wordt door een vrouw vaginaal ingebracht en geeft de man meer vrijheid tijdens het penetreren.

Naast bescherming tegen een geslachtsziekte beschermt een condoom tegen een zwangerschap. Door een condoom te dragen kan er geen sperma in de vagina komen, kan er geen eicel bevrucht worden en kan je geen ongewenste zwangerschap oplopen. Kortom, redenen genoeg om een condoom te dragen.

Voor iedere man is er trouwens een geschikt condoom. Voor meer gevoel zijn er extra dunne condooms. Deze condooms hebben dezelfde elasticiteit en stevigheid als de klassieke hoesjes, maar zijn dunner. Hierdoor voelt de man de penetratie meer en het lijkt het zelfs alsof hij zonder condoom vrijt. Klagen over een te klein condoom wordt verleden tijd met XXL condooms. Deze condooms zijn voor een maatje groter en bieden evenveel bescherming als de klassieke condooms. De extra sterke condooms zijn geschikt voor liefhebbers van anale of ruwe seks. Ze zijn wat dikker dan de klassieke rubbertjes en zullen niet snel scheuren.

Beweert je partner dat geen van bovenstaande exemplaren goed voor hem is omdat hij een latexallergie heeft? Dan is een latexvrij condoom de oplossing. Latexvrije condooms zijn van polyurethaan vervaardig, dat net zo sterk en rekbaar is als latex.

Het dragen van een condoom moet niet alleen als negatief bestempeld worden. Condooms kunnen het vrijen of neuken ook prettiger maken. Denk maar aan de condooms met extra stimulatie. Deze condooms kunnen ribbels, nopjes of een combinatie hebben en stimuleren daardoor de vagina of anus. Een ander soort condooms dat het vrijen interessanter maakt zijn de zogeheten fun condooms. Bijvoorbeeld een lichtgevend condoom kan de penis in het donker doen oplichten. Smaakcondooms zijn condooms met een smaakje. Wanneer je aan deze condooms likt, proef je geen rubber maar een lekker smaakje. Dit kan een fruitsmaak zoals sinaasappel of aardbei zijn, maar ook smaakcondooms met munt zijn zeer geliefd. Minder bekend, maar niet minder effectief zijn delay condooms. Deze condooms stellen de zaadlozing uit. Hierdoor kan de man langer presteren en krijgt hij tevens een veel heviger orgasme.

Bedrijvig in de liefde? Een grote hoeveelheid condooms zal dan waarschijnlijk veel goedkoper uitkomen dan een klein pakje condooms. De mega packs condooms zijn meestal per 100 of per 1000 stuks verpakt. De andere pakjes condooms verschillen van 5 tot 18 condooms per pakje.

En hoe moet je een condoom meenemen? Je kan een condoom in je portefeuille, handtas of broekzak steken, maar beter is een condoomhouder. Wanneer een condoom in aanraking komt met warmte kan het latex van het condoom slecht worden. Het condoom wordt hierdoor minder beschermend.

 

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete speeltjes? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.