TriootjeHet is zonder twijfel een droom van mannen en vrouwen. Mannen fantaseren erover hoe meerdere vrouwen hun penis likken, terwijl vrouwen het een opwindend idee vinden om door meerdere mannen begeerd te worden. Een triootje is bovendien een ideaal hulpmiddel om te weten of je holebi bent. Let op, een triootje betekent niet dat je holebi bent. Je kan best van een opwindend triootje genieten zonder echte gevoelens te hebben voor hetzelfde geslacht. Een triootje kan
goed zijn om je holebi-gevoelens aan te wakkeren of om ze juist te sussen. Kortom, experimenteer met een triootje en leer je ware gevoelens kennen.

Wat is een triootje?

Bij een triootje denken mannen aan seks tussen twee vrouwen en een man. Bij de helft van de vrouwen gaat de voorkeur dan weer naar een vrouw met twee mannen. Er wordt vaak vergeten dat een triootje ook kan tussen drie personen van hetzelfde geslacht. Een triootje kan heel goed plaatsvinden tussen drie mannen of tussen 3 vrouwen. Dit laatste is ideaal voor mannen of vrouwen die biseksuele gevoelens hebben.

Waar moet je bij een triootje opletten?

Een vrouw met twee mannen lijkt misschien de ultieme fantasie van iedere vrouw. Je wordt door begerige handen verwend en hebt geen concurrentie van andere vrouwen. Een zalig gevoel? Als alles vlot verloopt zeker wel, maar vergeet ook niet dat een triootje met alleen mannen erg overdonderend kan zijn. De twee mannen willen één ding en dat is jou. Je kan niet aan hun testosteronbom ontsnappen.

Een triootje tussen een man en twee vrouwen is vaak een beter idee. Een vrouw is voorzichtiger als een man en kan geduldig wachten tot het haar beurt is. Het enige probleem is dat je het vijfde (of beter het derde) wiel aan de wagen kan worden.

Wanneer je als single voor een spannend triootje kiest, heb je minder valkuilen dan wanneer je als koppel voor een triootje gaat. Je kan als single inderdaad het derde wiel aan de wagen worden, of je slechte punten beginnen te vergelijken met je medespelers. Wanneer je als koppel aan een triootje deelneemt, bestaat de kans dat er jaloezie, teleurstelling of gekwetste gevoelens aan te pas komen. Beeld je eens in dat je geliefde liever vrijt met de derde persoon. Dit experimenteren op seksueel vlak kan tot een onaangekondigde liefdesbreuk leiden, en dat is nu net niet de bedoeling. De gouden regel bij een triootje is daarom: maak duidelijke afspraken! Vertel wat je verwacht, verlangt en hou rekening met de anderen. Het moet voor iedereen leuk blijven!

Een oplossing?Ultimate Triple Stimulator

Het is inderdaad geen volwaardige oplossing, maar bij seksshop FunFever vind je een leuke vervanging voor een opwindend triootje. Althans voor de trio-variant waarbij twee mannen één vrouw verwennen. Dit is de Ultimate Triple Stimulator (zie afbeelding). Dit seksspeeltje schuift de man over zijn penis. Aan de onderkant zit een buigzame penis die de vrouw anaal of vaginaal kan verwennen. Met de Ultimate Triple Stimulator sla je dus geen enkel plekje over!