Een masturbator of masturbatiegrotje is een (klein of middelgroot) potje dat ontwikkeld werd voor mannen. Sommige masturbators hebben een discreet potvormig uiterlijk (zoals de producten van het merk Tenga) terwijl andere masturbators gelijken op een vagina of op een vrouw. Een masturbator heeft een gat waar de man zijn harde penis in kan steken. Door de masturbator op en neer te wegen wordt de eikel en de penisschacht verwend. De binnenkant van een masturbator heeft een bijzondere structuur van nopjes of ribbels of een ander stimulerende sturctuur.

Vaak vinden mannen het opwindend wanneer een masturbator de vorm of het uiterlijk heeft van een vagina. Maar, niet alle masturbators zijn vagina’s. Er zijn in een sexshop verschillende varianten van masturbators te koop. Een mondje, anus of miniatuurvrouwtje? Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Speciale masturbators

Monkey SpankerMonkey Spanker is een zeer makkelijke masturbator. Hij is niet groot en zeer vriendelijk te gebruiken. De rekbare binnenkant van dit seksspeeltje is siliconen materiaal, wat zacht, natuurlijk en aangenaam voelt. De man steekt zijn harde penis in het gat en beweegt de masturbator op een neer. Danzij de vibrerende bullet kan je deze masturbator laten vibreren. Een heel interessant extraatje voor mannen die iets nieuw willen voelen.

Magic Flesh Torso

Magic Flesh Torso is een klein, zwaar lichaam dat zacht voelt en een man trakteert op een complete handsfree rit. Het materiaal is heel zacht en natuurlijk. In combinatie met verwarmend glijmiddel krijg je een levensecht gevoel. Dit bovenlichaam is vol en weegt voldoende zwaar. De borsten zijn vol en tijdens hetmasturberen kan je hen voorzichtig kneden. Lekker en spannend.Met de meegeleverde bullet kan je het lichaam van opwinding laten trillen.

Butt Banger

Butt Banger is speciaal voor mannen die van avontuur houden. Butt Banger is een klein achterste dat je anaal mag penetreren. Aan de binnenkant zit een masserende structuur. De penis en de balzak van deze stoute jongen strelen tegen je balzak en perineum. Hierdoor worden meerdere erogene zones van de man gestimuleerd. Butt Banger is net zoals Monkey Spanker klein. Hierdoor past deze masturbator goed in de hand en kan je hem verschillende, onzichtbare plaatsen verstoppen.