Kousen dragen in bed? Nee, dat is absoluut geen sexy verschijning. Of wel? Je kan het wel eens grondig mis hebben. Het dragen van katoenen (en witte!) kousen is inderdaad niet sexy, maar er zijn heel wat verschillende kousen en panty’s die behoren tot de categorie sexy dameslingerie. Met een paar sexy panty’s of verleidelijke kousen kan je een outfit maken, of omgekeerd, bij de foute keuze kan je een complete outfit kraken.

open kousenKousen en panty’s dienen niet alleen om onder een rokje of jurkje te dragen. Je kan kousen en panty’s ook tussen de lakens dragen. Doe een paar hoge, sexy schoenen aan, een leuke string en halve netkousen. Dit is uiterst verleidelijk en opwindend! Je zal meteen een verleidelijke vrouw voelen. De kousen met een open kruisje zijn een goed alternatief. Je draagt deze sexy panty’s voor, tijdens en na het vrijen. Dankzij het open kruisje kan je partner toch je belangrijkste gevoelige zone verwennen en penetreren. Doorgaans blijven panty’s met een open kruisje ook beter zitten dan de halve kousen. Om halve kousen niet te laten afzakken kan je jarretelles dragen. Dit is een elastische band die je om de heupen draagt en waar je de kousen aan bevestigt.

Halve kousen met een siliconen kousenband (vaak versierd met bloemen of sierlijke figuren) zijn een andere oplossing voor afzakkende kousen. En de bijzondere kousenband is zeker een mooi zicht. Vind je niet?

Wist je bovendien dat heel wat mannen en vrouwen een fetisjisme voor nylon hebben? Dit betekent dat er nylon aanwezig moet zijn om opgewonden te worden. Vele kousen en panty’s zijn van nylon gemaakt, en zijn dus de perfecte lustopwekkers voor iemand met een fetisjisme voor nylon.