Seks op je bord? Seks in de keuken kennen we, maar seks op je bord lijkt een raar idee. Maar niet als je weet dat tegenwoordig heel wat seksspeeltjes op een eetbaar gerecht of groente lijken. Door hun herkenbare en discrete vorm kan je seksspeeltjes die op eten lijken op een discrete manier wegbergen. Niemand, maar echt niemand, zal vermoeden dat die glazen dildo in de vorm van een peper of die masturbator in de vorm van een worst seksspeeltjes zijn.

En niet zomaar seksspeeltjes. Deze zogeheten eetbare seksspeeltjeszijn van de hoogste kwaliteit gemaakt. Dus, zeg ja tegen seksspeeltjes waarvan je stiekem kunt snoepen. We zetten de populairste eetbare seksspeeltjes op een rijtje.

Green Glass PepperGlasdildo als groene peper

De Green Glass Pepper is een dildo van veilig en huidvriendelijk glas. Deze glazen dildo lijkt op groene peper. Door deze vorm is deze dildo erg geschikt om de g-spot te stimuleren. Maar, hij zal ook niet opvallen wanneer je hem in de keuken legt. Maak hem proper met toycleaner (dan zijn ook onzichtbare bacteriën verwijderd) en laat hem blinken in je fruitschaal. Of neem je hem liever mee naar de slaapkamer? Daar zal hij niet misstaan. Maar…vergeet vooral niet te genieten van wat deze glazen dildo kan.

Worst als masturbator

Soft Sausage Soft Sausage is zoals de naam laat vermoeden een zachte worst. Hij ziet er lekker uit, maar Soft Sausage is vooral een lekkernij voor je penis. Je haalt het omhulsel van de worst en kunt de penis in het zachte materiaal steken. Meteen wordt jouw penis en eikel gestimuleerde en gemasseerd door strategisch geplaatste raakvlakken. Het materiaal van deze masturbator is erg zacht en natuurlijk. Op deze manier lijkt het alsof je in de lekkerste vagina kruipt. Met het meegeleverde glijmiddel laat je het masturberen nog echter lijken.

Dankzij zijn discrete worst-vorm is Soft Sausage ideaal voor een lekkere verwenbeurt, alleen of samen met je partner. Je partner zal er geen graten in zien om jou te verwennen met een stevige worst.