Zoek je een vibrator die perfect is voor een uitgebreid voorspel? In principe zijn alle vibrators geschikt om in het voorspel te gebruiken. Door een trillende staaf in jullie seksleven te introduceren kan je verschillende lichaamsdelen prikkelen. De zenuwen worden gestimuleerd waardoor man of vrouw makkelijk een zeer hevig orgasme kan krijgen.

Er zijn vibrators die meer geschikt zijn voor het seksuele voorspel dan andere trillende staven. Vele vibrators kan je alleen gebruiken, maar onderstaande vibrators zijn perfect om samen te gebruiken. Ze stimuleren man en vrouwen evenveel en kunnen op allerhande manieren gebruikt worden.

Massagers

Massagers zijn krachtige, ergonomische vibrators die zijn bedoeld om een erotische massage een bijzonder extraatje te geven. Ze passen goed in de hand en zijn zeer makkelijk in gebruik. Je moet alleen de vibratiesnelheid regelen en deze vibrator kan, bij mannen en vrouwen, verschillende gevoelige zones masseren. Ze zijn dus niet alleen bedoeld om de rug of de schouders te masseren. Massagers worden dikwijls in combinatie met glijmiddel of een goede massageolie gebruikt. Dit maakt het schuiven van de vibrator prettiger en vlotter. Tevens zal de vibratiesnelheid intenser worden ervaart.

Vibrerende eitjes

draadloos eitjeVibrerende eitjes zijn kleine ei-vormige of kogelvormige vibrators (zie foto). Ze verdwijnen bijna in de palm van je hand. De krachtige en stille vibrators zijn ideaal om de clitoris te prikkelen, waardoor de vrouw op haar meest gevoelige plekje wordt gestimuleerd. Vibrerende eitjes kan je ook gebruiken op de gevoelige lichaamsdelen van de man zoals eikel, perineum, tepels of -minder gekend- hals en binnenkant van de dijen. Deze vibrators zullen je door hun compactheid niet storen, en dus het voorspel des te leuker maken en opwindender maken.

Vinger vibrators

Vinger vibrators zijn vibrators die op de vinger worden gezet of over de vinger worden geschoven. Door hun universele maat passen deze vibrators over de vingers van man en vrouw. Nu worden je vingers trillende genotsspeeltjes. Je vingers zullen vibreren . In combinatie met je natuurlijke bewegingen krijg je een unieke stimulatie.