Een reisje gepland? Vergeet dan zeker geen seksspeeltjes. Op reis ben je ontspannen. Je laat zorgen, stress en eventueel kinderen achter en geniet met volle overgave van elkaar. Tevens is een zongebruind lichaam veel verleidelijker. Een kort jurkje, een bloot bovenlichaam, een smakelijk cocktail en seksspeeltjes? De perfecte mix voor een zwoele reis. Deze seksspeeltjes mogen alvast niet ontbreken in je reiskoffer!

Pluche handboeienseksspeeltjes_voor_op_reis

Onschuldig maar zeer effectief zijn pluche handboeien. Pluche handboeien zijn metalen boeien die met zachte, vrouwelijke pluche zijn afgewerkt. Dit geeft het spelletje een zeer onschuldig karakter. Ze zijn tevens zeer snel los te maken. Dit kan met het meegeleverde sleuteltje, en handig Harry’s en Harriettes kunnen zelfs hun polsen uit de handboeien wringen. Wanneer je de polsen van je geliefde vast maakt kan hij/zij zijn/haar handen niet meer gebruiken. Dit betekent dat de vastgebonden persoon compleet afhankelijk is van zijn/haar geliefde. Dit schept een vertrouwensband, maar zorgt ook voor een aangename erotische spanning. Je partner kan je hele lichaam verwennen en jij geniet van elke aanraking. Tevens bestaat er de mogelijkheid om je snel los te maken, want deze pluche handboeien vallen volledig in de categorie van soft-bondage.

Kleine vibrator

Met een kleine vibrator, zoals ladyfinger, kan je niet alleen verschillende erogene lichaamsdelen van de vrouw verwennen. Kleine vibrators zijn tevens ideaal om de penis, eikel, tepels of teelballen van de man te prikkelen. Bij een vrouw kan de vagina, clitoris en tepels geprikkeld worden. Ook bij een erotische massage kan een kleine vibrator voor dat leuke extraatje zorgen. Dankzij de massageolie worden de trillingen goed verspreid. Kleine vibrators zijn compact (passen dus makkelijk in je reiskoffer), maken weinig geluid en hoor je bijna niet trillen.

Stimulerende glijmiddel

Een stimulerend glijmiddel geeft een fantastisch gevoel. Het prikkelt de clitoris waardoor de vrouw sneller en intenser een orgasme krijgt. Bij mannen zorgt een stimulerend glijmiddel ervoor dat de eikel minder gevoelig wordt. Hierdoor wordt de ejaculatie uitgesteld wat resulteert in een hevig orgasme. Het effect van een stimulerend glijmiddel is te danken aan de hoeveelheid munt in combinatie met natuurlijke ingrediënten.

Chinese balletjes

Wanneer een vrouw enkele uren (dit mag uiteraard langer of korter afhankelijk van je voorkeur) Chinese balletjes draagt, wordt de vaginale wand geprikkeld. Dit betekent dat dat de vrouw de penetratie heviger zal voelen en dus makkelijker zal klaarkomen. Bovendien maken Chinese balletjes de vagina nauwer en gespierder, wat ontzettend goed voelt voor de man. Dit komt omdat de vaginale spieren de balletjes kneden en dus zo voor een stevigere vagina zorgen.