Wist je dat meer dan de helft van de mannen en de vrouwen regelmatig in bad masturbeert? Masturberen in bad is aangenaam om verschillende redenen. In bad ben je naakt en kan genieten van sensuele strelingen. Met een spons je intieme plekjes strelen kan erg opwindend zijn. Bovendien ben je in bad of onder de douche meer op je gemak. In bad of in een douche gaan is echte quality-time. Je kan je volledig ontspannen…heerlijk!

Maar, met welke seksspeeltjes kan intiem plezier in bad beleven?

Waterproof is niet waterdicht

Let op: waterproof betekent niet waterdicht. Deze fout wordt regelmatig gemaakt. Een waterproof vibrator is spatwatervrij. Dit betekent dat dit speeltje onder de douche mag worden gebruikt, maar zeker niet in bad of in een jacuzzi. Wanneer bij een vibrator de medeling waterproof staat maak je steeds even de bedenking dat je dit seksspeeltje nat mag maken maar niet in water mag laten drijven of onderdompelen.

Masturberen in waterDildo in water

Beter is om een dildo aan te schaffen wanneer je een seksspeeltje koopt om in water te masturberen. Een dildo heeft geen batterijen nodig en kan dus niet stuk gaan wanneer het in aanraking komt met water.

Zeer interessant zijn siliconen dildo’s. Deze dildo zijn van het huidvriendelijke materiaal siliconen gemaakt. Wanneer je dit materiaal onder warm of koud water houdt neemt deze dildo de temperatuur van het water aan. Genieten van een apart gevoel lukt perfect met een siliconen dildo.

Waterpret met glijmiddel

Glijmiddel verliest zijn vochtigheid in water. FOUT! Glijmiddel op waterbasis verliest inderdaad zijn vochtigheid in water, maar glijmiddel op siliconenbasis niet. Glijmiddel op siliconenbasis kan je pas volledig verwijderen als je zeep gebruikt. Silicone glijmiddel is zodanig samengesteld dat het glijden langer blijft, zelfs onder water. Dit glijmiddel maakt bovendien de huid zijdezacht.

Let op: glijmiddel op siliconenbasis mag je niet gebruiken met seksspeeltjes die van siliconen zijn vervaardigd. Silicone glijmiddel maakt het materiaal van het speeltje poreus.