Vrouwen hebben vaak moeite met een orgasme te krijgen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Sommige vrouwen concentreren zich veel te hard op het plezier van hun partner, en hechten weinig belang aan hun eigen orgasme. Een andere oorzaak is dat vrouwen vooral een orgasme krijgen wanneer de clitoris wordt gestimuleerd, en minder wanneer de vagina wordt gepenetreerd. De clitoris is vaak veel gevoeliger dan de vagina, maar wordt tijdens het vrijen vaak overgeslagen.

Er zijn verschillende middelen om het krijgen van een orgasme te versoepelen.

Stimulerend glijmiddel

Een stimulerend glijmiddel voelt doorgaans koud aan. Mannen genieten van een warm gevoel, omdat het realistische vagina nabootsts. Vrouwen houden van een koud gevoel waardoor de clitoris gaat tintelen. Durex Play Tingle is een populair glijmiddel waarin munt is verwerkt. Het laat de clitoris tintelen waardoor de vrouw veel Durex Play Ogemakkelijker een orgasme krijgt. Het is een glijmiddel op waterbasis wat veilig te gebruiken valt met condooms en seksspeeltjes.

Durex Play O

Het topproduct op dit moment is Durex Play O (zie afbeelding). Dit stimulerende middel verkoopt als zoete broodjes. De actieve bestanddelen versterken de intensiteit van het orgasme en helpen vrouwen sneller en gemakkelijker een orgasme te krijgen. Wanneer je moeite hebt met het krijgen van een orgasme is Durex Play O een absolute aanrader. Dat lees je alleen al aan de erg positieve reviews in onze seksshop.

Stimulerende crèmes

Stimulerende crèmes zoals libido clitoriscreme bevatten een kleine hoeveelheid munt waardoor de zenuwen van de clitoris worden geprikkeld. Begin steeds met een kleine hoeveelheid en wacht tot de crème begint te werken. Voel je geen tintelend gevoel? Smeer dan wat meer crème. Een stimulerende crème kan je ook op andere erogene zones zoals de tepels doen. Zeer aangenaam!