koppelvibrator We VibeDe allereerste koppelvibrator heet We Vibe II. Wat? Een koppelvibrator? Wees maar zeker. De We Vibe II is een origineel concept dat je alleen en samen kunt gebruiken. Meer zelfs…We Vibe II kan je vaginaal inhouden terwijl je partner penetreert. Dit komt door de aparte c-vorm. Je brengt deze vibrator vaginaal in en houdt hem tijdens het vrijen in. De c-vorm blijft goed in de vagina zitten en is er nog plaats voor de penis.

Door zijn speciale vorm kan de We Vibe II g-spot en clitoris stimuleren. Aan de twee uiteinden zitten stimulerende ribbels die de gevoelszenuwen van de clitoris en g-plek prikkelen. De g-plek en de clitoris zijn de twee meeste gevoelige plekjes van de vrouw. Wanneer deze geprikkeld worden kan de vrouw zeer intens klaarkomen. Sommige dames hebben zelfs de gave om te ejaculeren. De We Vibe II combineert g-plek en clitorisstimulatie met penetratie. Een uitzinnig gevoel dat geen enkel seksspeeltje kan evenaren.

Vibrator om te delen

Als allereerste koppelvibrator is We Vibe II een nieuwe ervaring voor nieuwe en oude geliefden, maar ook alleen zorgt deze speciale vibrator voor uniek plezier. Je kan met deze vibrator op zoek gaan naar je g-plek en op dezelfde moment genieten van clitorisstimulatie.

Belangrijk is dat deze c-vormige vibrator van siliconen is gemaakt. Dit huidvriendelijke, zachte materiaal geeft een natuurlijk gevoel. Dit komt omdat het siliconen materiaal snel de lichaamstemperatuur overneemt. Een beetje glijmiddel op waterbasis en deze koppelvibrator schuift soepel in de vagina.

Naast sensationeel design, duurzaam en veilig materiaal blinkt dit vriendelijke seksspeeltje uit in gebruiksvriendelijkheid. We Vibe II wordt met een herlader geleverd. Je moet de We Vibe gewoon in het stopcontact pluggen, enkele uurtjes wachten en hij zal zeer sterk vibreren. Je hoort hem niet trillen en zal jullie (of jou) niet van het liefdesspel afleiden.