Vlinders kent iedereen. Een vlinder is een insect met grote, kleurrijke vleugels. Deze vleugels kunnen verschillende kleuren of motieven hebben. In West-Europa komt de zogeheten citroenvlinder, de vlinder met gele vleugels, het meest voor. Een vlinder luidt de lente in en bezorgt ons een glimlach op ons gezicht.

Ken je ook het vibrerende vlindertje? Vibrerende vlindertjes zullen je nog meer laten lachen. Vibrerende vlindertjes zijn seksspeeltjes die werden ontwikkeld voor de vrouw. Het zijn relatief kleine seksspeeltje, maar met een groots effect.

draadloze clitorisstimulatorVibrerende vlindertjes nemen de clitoris onder handen. Met verstelbare bandjes bind je een vibrerend vlindertje om de heupen en richt je zijn snoetje, vleugels en/of lichaampje op je clitoris en/of schaamlippen. Je zet de vibratiesnelheid aan en het vlindertje begint als een gek tegen je meest gevoelige plekje te trillen. Dikwijls heeft een vibrerend vlindertje aan de onderzijde nopjes of ribbels waardoor de clitoris extra intens wordt gestimuleerd.

Sommige vibrerende vlindertje combineren clitorisstimulatie met vaginale penetratie, zoals de draadloze clitorisstimulator. Ze hebben een kleine penis die vaginaal wordt ingebracht, maar tegelijk wordt ook de clitoris geprikkeld. Een heerlijke combinatie!

Leuk is ook dat een vibrerend vlindertje onder kleding kan gedragen worden. Je kan op stap gaan of naar je werk met een vibrerend seksspeeltje, en niemand die dit weet. Terwijl je jouw dagelijkse zaken afwerkt geniet je van een heerlijke stimulatie. Uiteraard zijn vibrerende vlindertjes ideaal om samen met de partner te delen.

Voor een geweldig effect raden we Viacream Women met muntextract aan. Hierdoor zal de clitoris nog heviger tintelen en zal je nog makkelijker (en heviger) klaarkomen.