Deze avond zitten we met zijn allen rond een uitgebreid feestmaal. Heerlijk, die feestdagen. Kerstmis is bovendien mijn favoriete feestdag. Het is een gezellig en liefdevol feest. Iedereen komt samen, de mensen zijn vriendelijker en we geven leuke cadeautjes. Sommigen wagen zich zelfs aan een erotische cadeautje zoals een vibrator of likbare massageolie. De periode voor en tussen de feestdagen is ook de perfecte moment om een upperdare-party te organiseren. Samen met vriendinnen lachen, babbelen en seksspeeltjes keuren. Wie weet vond jij wel een geschikt kerstcadeautje of nieuwjaarsgeschenkje op zo’n erotische homeparty. Dit zijn alvast de meest populaire producten die we in een mooie geschenkverpakking hebben gestoken.

  1. MassagekeverDe massage-kever (zie afbeelding) is al verschillende jaren een topper en sloeg ook dit jaar aan. De massagekever is een vrolijk dier dat zeer geschikt is om jezelf of je partner te masseren. Dit product is en blijft populair omdat het speeltje er vrouwvriendelijke, grappig en discreet uitziet. Bovendien is een massage perfect als cadeau. Hierdoor blijven massage-setjes het goed doen als leuk, sexy en romantisch cadeau.
  2. Grappige lingerie, zoals string potlood of leuke kostuums zoals een sexy duivelskostuum zijn leuk om voor je partner te dragen en je eventjes in een andere persoonlijkheid te steken.
  3. Een beetje duurder is de Cloneboy Vibrator Set, maar orgineel zal je wel zijn. Met deze gebruiksvriendelijke set kan de man zijn harde penis kopiëren. Je geeft je partner een trillende kloon van je penis, en hangt er bijvoorbeeld een leuk tekstje rond: “Nu ben ik er altijd voor jou.” Hilarisch en sexy!
  4. Wil je dat het voorspel wat langer duurt, of gewoon je geliefde verrassen met een lekkere likbeurt, dan is er bodypaint! Met smakelijke bodypaint beschilder jij je partner met wat lekkers en lik je daarna de erogene zones.
  5. draadloos eitjeSeksspeeltjes voor twee, zoals het draadloos eitje (zie foto), zijn leuk om samen te gebruiken. Een seksspeeltje voor twee geven betekent dat seksueel plezier met je geliefde wilt beleven en dat meer intieme tijd met hem/haar wilt doorbrengen. Zeker