2011 is juist begonnen. Allereerst de beste wensen van het voltallige FunFever-team. We wensen jullie een jaar met voldoende tijd voor elkaar, liefde, passie en seksuele ontdekkingen. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe seksspeeltjes. Dit zijn de allernieuwste seksspeeltjes voor koppels waar we van vermoeden dat ze in 2011 voor een passioneel en spannend liefdesleven zorgen.

We Vibe IIWe-Vibe II om samen te genieten

De We-Vibe II (zie afbeelding) werd eind 2009 op de markt gebracht, maar is vooral sinds eind 2010 een enorm succes geworden. De We-Vibe II heeft de vorm van C. De vrouw brengt dit seksspeeltje vaginaal in. Door zijn speciale vorm stimuleert deze vibrator de clitoris en de g-spot. Dit speeltje is van zachte, duurzame siliconen gemaakt. Dit materiaal voelt heel natuurlijk en kan je gemakkelijk proper maken.

Het bijzondere aan de We-Vibe II is dat je dit seksspeeltje kan inhouden tijdens de penetratie. Door zijn compacte vorm en flexibel materiaal zorgt deze fluisterzachte vibrator ervoor dat er nog voldoende plaats is voor de penis. De man geniet bovendien evenveel als de vrouw van de We-Vibe II.

 

Vibrerende spons aardbeiEen spannend voorspel met een vibrerende spons

De vibrerende spons aardbei is een vrolijke spons in de vorm van een grote aardbei. Doe een beetje douchegel op de spons en de gel zal lekker beginnen te schuimen. Draai aan de knop en de spons begint te vibreren. De combinatie van water, schuim en vibraties geven een verrassend gevoel. Neem samen een bad of douche en streel elkaar met deze vibrerende spons. Je bent proper, voelt je fris en de erogene zones tintelen zachtjes door de vibraties. Deze vibrerende spons is dus zeer geslaagd voor een spannend voorspel.

 

Penisring Hot LipsLanger vrijen met Hot Lips

De nieuwste penisring is Hot Lips met vibratie. Deze penisring ziet er fantastisch uit en is van huidvriendelijk materiaal gemaakt. Deze penisring bezorgt de man een stevige erectie en trilt lekker tegen de clitoris en de schaamlippen. Wanneer de man een penisring draagt, stelt hij zijn ejaculatie uit. Dit betekent dat hij langer kan stoten waardoor man en vrouw langer genieten. De ejaculatie uitstellen staat gelijk aan een heviger orgasme. Deze knappe penisring is van het kwaliteitsmerk Rocks Off, en kost slechts € 15.5 bij seksshop FunFever.