Doorgaans is de eerste stap naar een seksspeeltje de moeilijkste. Want, welk seksspeeltje gaat aan jouw verwachtingen voldoen? Een seksspeeltje dat jouw vriendin de hemel op aarde toont, kan bij jou weinig prikkels veroorzaken. Iedere vrouw en man zit anders in elkaar en heeft andere erogene zones. Sommige mannen hebben een gevoelige eikel en houden van orale stimulatie; andere mannen verkiezen een prostaatmassage. Er zijn vrouwen die spuitend kunnen klaarkomen doordat de g-plek wort gestimuleerd; andere vrouwen houden van stimulatie van de clitoris. Wat voor jouw een lekker seksspeeltje is, is dat misschien niet voor je vriendin of vriend.

In deze blog worden multifunctionele seksspeeltjes voorgesteld die perfect zijn als eerste seksspeeltje. En, dit om verschillende redenen.

transparante mini massagerTransparante Mini Massager

De transparante mini massager is een kleine massagestaaf die ideaal is om de clitoris te prikkelen, de eikel te stimuleren en een massage dat ietsje meer te geven. Hij is klein en vriendelijk in gebruik. Deze massager wordt met vier verschillende opzetstukken geleverd.

Dit seksspeeltje is om allerlei redenen het perfecte eerste seksspeeltjes. Waarom als eerste seksspeeltje? Gebruiksvriendelijk, klein, krachtig, goedkoop, multifunctioneel, afwisselend en ideaal om alleen of samen te gebruiken.

ladyfinger vibratorLadyfinger

Ladyfinger is een kleine vibrator die dankzij zijn schuine kop ideaal is om allerlei erogene plekjes zoals clitoris, eikel en tepels te verwennen. Wanneer je dit seksspeeltje samen gebruikt zal je maximaal plezier uit dit speeltje halen.

Waarom als eerste seksspeeltje? Klein, vibratiesnelheid van zacht naar hard, multifunctioneel, klein, goedkoop en ideaal om alleen of met je partner te gebruiken.

Love bulletLove bullet

Love bullet is een kogelvibrator die in de palm van je hand past. Hij is zeer vriendelijk in gebruik, stil en trilt ontzettend krachtig. Met dit seksspeeltje kan je de clitoris prikkelen, maar dit seksspeeltje is ook geweldig als om andere gevoelige plekjes bij man en vrouw te verwennen.

Waarom Love bullet als eerste seksspeeltje? Makkelijke bediening (druktoets), klein, goedkoop, gebruiksvriendelijk, krachtig, fluisterzacht, mooi design, ideaal om alleen of samen te gebruiken.