Mannen houden van seks. Soms kunnen stress en vermoeidheid nefast zijn voor de seksuele hartstocht, maar een vrijpartij zal hem alle zorgen doen vergeten. Vrouwen willen graag in de smaak vallen bij een man. Een man die vraagt om seks is een man die hunkert naar hun lichaam en handelingen. Een man die jou begeert zal je zelfvertrouwen en libido de hoogte in jagen. Kortom, alles start met de man te plezieren. Maar, hoe kan je de man plezieren in bed? Wat hebben mannen graag?

Hoe een man in bed plezieren?

Passie

Passioneel vrijen zoals de allereerste maanden van jullie relatie kan verdwijnen, maar moet niet. Neem een keertje het hef in eigen handen en verleid je partner. Mannen houden van vrouwen die af en toe de regels in bed bepalen. De passie zal knallen. Gegarandeerd!

Handen en mond

Mannen verlangen naar je handen en mond. Een vrouw die begerig met haar handen langs alle gevoelige plekjes streelt is voor elke man een droom. Mannen vinden een erotische massage een uitstekend begin van een vrijpartij. Nee vrouwen, jullie zijn dus niet alleen. Ook wij zien een lekkere massage volledig zitten. Geef ons een massage en wij doen alles voor jou!

Lik zijn erogene plekjes met je tong en zuig zachtjes met je lippen. Vrouwen die zich vol overgave op hun lichaam storten wordt zonder twijfel erg gewaardeerd. Lik zijn tepels en neem de tijd om met je tong en lippen de penis te verwennen. Ben je niet zo’n fan van pijpen? Gebruik een glijmiddel met smaak en je zult smullen van een lekkere penis.

Sexy lingerie

Mannen zijn erg visueel ingesteld. Dit wil zeggen dat ze opgewonden kunnen geraken van iets sexy of iets moois te zien. Een vrouwenlichaam in sexy dameslingerie scoort ontzettend hoog. Een bloot lichaam is leuk, maar een zachtjes bedekt lichaam prikkelt de fantasie. Draag jarretelles!