Het nut van een dildo of vibrator is snel uitgelegd. Deze sexspeeltjes zorgen voor meer seksueel plezier. Het kan een hulpmiddel zijn om een orgasme te krijgen, maar het kan ook helpen nieuwe erogene plekjes te ontdekken. Het nut van een vibrerende penisring is minder gekend. Dus, wat is het nut van een penisring met vibratie?

Een vibrerende penisring heeft een dubbele functie.

  • vibrerende penisring olifantEen vibrerende penisring zorgt net zoals de andere niet-vibrerende penisringen voor een stevige, harde erectie. Je draagt deze cockring om de basis van de penis waardoor het bloed niet makkelijk door de penis gaat. Dit zorgt ervoor dat de zwellichaampjes van de penis harder hun best moeten doen. De penis zal hierdoor meer gaan zwelen. Of anders gezegd, de erectie zal groter, dikker en harder worden. Een penisring met vibratie stelt ook de zaadlozing uit. En dit zal de intensiteit van het mannelijker orgasme in een positieve zin beïnvloeden.
  • Vibrerende penisringen hebben een zeer kleine trilmotor in hun rekbare, zachte materiaal verwerkt. Dit kleine en krachtige motortje kan je aanzetten. Wanneer de motor begint te werken zal de penisring gaan trillen. De vibrerende penisring heeft een reliëf van nopjes of staafjes waardoor de vibraties de clitoris en/of schaamlippen stimuleren. De stevige erectie die in de vagina stoot en op hetzelfde moment tegen de clitoris trilt geeft een ontzettend goed gevoel. Hierdoor zal een vrouw makkelijk klaarkomen. Als dat geen belangrijk nut is!