Een opblaaspop werd ontwikkeld als seksspeeltje voor mannen. Het is meestal een vrouw (soms een man) van levensgrootte afmetingen. Deze seksspeeltjes bestaan in allerlei prijsklassen. Hoe duurder een opblaaspop is, hoe meer dat zij een echte vrouw benaderd. Net zoals bij andere seksspeeltjes moet je op een bepaalde manier zorg dragen voor dit seksspeeltje.

De beste manier om een opblaaspop op te bergen

Opblazen, maar niet te veel

Bijna alle liesfdespoppen moet je eerst opblazen. Er zijn uitaard uitzonderingen. Een bekende uitzondering is de mechadoll. Deze sexpop is van massief en natuurlijk materiaal gemaakt. Je moet ze niet opblazen en kan ze gewoon in de zetel of op bed zetten. Inweding heeft deze knappe dame een plooibaar, metalen gestel. Hierdoor kan je haar in verschillende standjes plaatsen.

Een opblaaspop om op te blazen pomp je op met een handpomp of door op de pop te blazen. Wanneer je begint te pompen moet je erop letten dat je jouw liedespop niet te hard opblaast. Dit doe je door de pop op te blazen en ze ongeveer 10 minuten te laten rusten. Dit geeft de tijd om de lucht op een geleidelijke manier te verspreiden. Hierdoor zal de opblaaspop een mooie, vrouwelijke vorm krijgen.

Reinigen

Na gebruik moet je jouw opblaaspop goed proper maken. Het beste is om een toycleaner te gebruiken. Dit product verwijdert ook de onzichtbare restjes glijmiddel of lichaamsvocht.

Wanneer je een opblaaspop hebt met een uitneembare vagina, anus of mond kan je de penetratiegrotjes onder een waterstraal houden en droogwrijven met een katoenen doek. Let bij het reinigen van de opblaaspop op de onderdelen die werken op batterijen. Wanneer je water in deze onderdelen laat druppelen worden ze onbruikbaar.

Genitaliën afnemen

Heeft jouw opblaaspop opzetstukken, bijvoorbeeld een penis of vagina? Haal ze bij het opbergen van de pop en laat ze niet op je seksspeeltje steken. Vergeet de opzetstukken niet proper te maken met een professionele reiniger. Door de opzetstukken apart van de opblaaspop te conserveren verhoog je de levensduurte van het materiaal.