Binnenkort is het weer valentijn. De dag der geliefden. Op deze dag laat jij je partner zien hoeveel je om hem of haar geeft. Op deze dag is een ondeugend cadeautje zeker op zijn plaats. Geef met valentijn eens iets gewaagd en beleef een spannende valentijn. Dus, wat heb je nodig voor een spannende valentijn?Strik Pakje

  • Zorg voor een uitgebreid voorspel. Je kan je partner verrassen met een erotische massage, maar nog beter is een erotisch gezelschapspel. Bijvoorbeeld het populaire spel In Love is een ideaal spel voor een spannend voorspel. Tijdens een erotisch spel leer je elkaar goed kennen. Je geeft elkaar complimentjes en voert spannende opdrachten uit.
  • Met valentijn mag het lekker romantisch zijn. Zorg voor een liefdevolle sfeer door kaarsjes te branden of romantische rozenblaadjes op het bed te strooien.
  • Je trakteert je geliefde op een ontbijt op bed of geeft een sexy cadeau. De absolute topper is erotische lingerie. Geef je geliefde een sexy jarretelles of een mooie boxershort. Vraag hem of haar om de sexy lingerie te dragen. Heerlijk om in de stemming te komen.
  • De absolute verrassing is jezelf. Geef jezelf cadeau door je in een sexy strik pakje (zie afbeelding) te steken. Je partner zal aangenaam verrast zijn. Laat je door je partner uitpakken.