Nog snel op zoek naar een leuk, origineel geschenkje? Haast je dan maar want binnen enkele dagen is het Kerstmis. Kerstmis is een traditioneel familiefeest waarbij (veel) cadeautjes worden gegeven. Je geeft je zus, broer, geliefde, ouders of vriend een kerstcadeautje, en dit omdat je deze persoon dicht in je hart draagt. Een leuk en in het oog springend geschenkje geven is niet altijd even gemakkelijk, maar verleg je eigen grenzen een keertje en geef een vibrator.

Wat een vibrator? Ben je gek! Nee hoor, geef een vibrator cadeau en je kerstgeschenk zal voor altijd in iedereens geheugen gebrand zijn. Er zijn heel wat andere redenen waarom je een vibrator cadeau kunt geven. Dus, waarom is een vibrator een leuk kerstcadeau?

Orgasme verzekerdZini Hua

Vibrators zorgen voor een orgasme, geef toe, wie komt niet graag klaar. Wist je zelf dat het krijgen van een orgasme het risisco op hart- en vaatziekten drastisch verminderd. Klaarkomen betekent een goede fysieke en metale gezondheid. Je spieren en hart worden geoefend en je humeur verbeterend. Je zal met een duidelijke glimlach op kantoor verschijnen.

Hilariteit

De taboe rond vibrators en andere sexspeeltjes verdwijnt beetje bij beetje, maar dat betekent niet dat iedereen een vibrator in zijn nachtkastje heeft. Voor heel wat mensen is een vibrator een verrassend en nieuw ding. Bij het zien van een vibrator zullen heel wat mensen grote ogen zetten en luidkeels lachen. Ja,ja, het ijs is gebroken en iedereen zal met veel plezier het unieke sexy cadeau willen bewonderen.

Intimiteit

Een vibrator kan perfect in een intieme sfeer als geschenk worden gegeven. Geef je geliefde een vibrator, schrijf een lief briefje (“omdat jij dit verdient”, “omdat ik van je hou” “omdat ik nog veel plezier met jou wil beleven”) en je partner zal je eeuwig dankbaar zijn. Wanneer je jouw geliefde een vibrator cadeau geeft is een luxueuze, design vibrator zoals Zini Hua Luxe Vibe (zie afbeelding) een aanrader. Niet alleen trilt deze vibrator zeer hard, heeft hij de ideale vorm en is van duurzaam, huidvriendelijk materiaal gemaakt, hij ziet er heel smakelijk en stijlvol uit! Deze design vibrator wordt in een stevige, geschenkbox geleverd. Je partner zal zo het gevoel krijgen dat zij extra belangrijk is.