Je kan het niet langer ontkennen! De vibrators van het luxueuze design-merk Lelo zijn razend populair! Lelo is een Zweeds merk, en ja, de Zweden zijn steeds vooruitstrevend geweest op gebied van exclusiviteit en design. Wanneer je jouw vriendin, zus, partner of zelfs moeder een verrassend en exclusief cadeau voor kerst wil schenken is een Lelo vibrator een perfecte keuze. Waarom? Let even op!

Lelo vibrator = sensueel uiterlijk

Een Lelo vibrator heeft een sensueel uiterlijk waar iedere vrouw verliefd op wordt. De combinatie van de degelijke, duurzame en huidvriendelijke materialen met de unieke vorm zijn een plezier om te gebruiken. De lelo vibrators worden steeds met een opbergzakje en in een mooie geschenkbox bezorgd. Wanneer een vrouw het cadeauverpakking van de doos haalt en de unieke inhoud ziet, zal ze zich extra speciaal voelen. Bekijk het aanbod lelo vibrators bij seksshop FunFever en oordeel zelf.

Lelo vibrator = verschillende stimulaties

Lelo InaDe vibrators van Lelo zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Dus, voor iedere vrouw is er een Lelo vibrator die aan haar wensen beantwoordt. Lelo Mona is een knappe vibrator die werd ontwikkeld om de g-plek te stimuleren. Lelo Ina (zie foto) is een exclusief seksspeeltje dat g-plek en clitoris onder handen neemt, en, Lelo Mia is een kleine, compacte vibrator die geschikt is om verschillende gevoelige plekjes te prikkelen.

Deze Lelo vibrators zijn slechts een klein deel van het ruime verrassende Lelo vibrators.

Lelo vibrator = gebruiksvriendelijk

Een Lelo vibrator is het toonbeeld van gebruiksvriendelijkheid. Ieder vibrerende seksspeeltjes van Lelo is oplaadbaar. De meeste vibes worden met een meegeleverde herlader geleverd; anderen – zoals Lelo Mia- kan je opladen via USB. Naast het gebruiksvriendelijk opladen zijn deze vibrators ook perfect om in de hand te houden. Ze zijn licht en anatomisch gevormd waardoor ze eenvoudig te gebruiken zijn.

En om deze redenen is een Lelo vibrator het perfecte kerstgeschenk!