Dildo’s zijn familie van vibrators. Het grootste verschil tussen deze seksspeeltjes is dat een vibrator energie (batterijen of elektriciteit) nodig heeft om te vibreren, en een dildo niet vibreert. Dildo’s en vibrators zijn van dezelfde materialen gemaakt. Veelvoorkomend is siliconen en jelly. Minder frequent is glas, maar het bestaat wel! Glazen vibrators en glazen dildo’s hebben verschillende voordelen. Laten we stil staan bij de voordelen van een glazen dildo. Waarom is een glazen dildo leuk?Tong van de duivel dildo

  • Een dildo die van glas is gemaakt is veilig, hygiënisch en hypoallergeen. Glas is niet-poreus, waardoor er geen bacteriën in het materiaal komen te zitten. Hierdoor is glas gemakkelijk te onderhouden. Een beetje lauw water is voldoende om de glazen dildo proper te hebben.
  • Glazen dildo’s zijn naadloos en voelen heel prettig. Een beetje glijmiddel en de penetratie is niet van echt te onderheiden.
  • Wanneer een glazen dildo een brede voet heeft kan je een glazen dildo voor anale penetratie gebruiken. Wist je zelfs dat er glazen anaalspeeltjes zijn die speciaal ontwikkeld zijn om de anus te prikkelen.
  • Een glazen dildo is door het bijzondere materiaal en de vrolijke kleuren een plaatje om naar te kijken. Er zijn tegenwoordig verschillende glasdildo’s die leuke vormen hebben en waar je niet van kunt vermoeden dat ze voor seksuele prikkels zijn bedoeld. Kijk maar eens naar de “tong van de duivel“-dildo. (zie foto)
  • Wanneer je een glazen dildo onder koud of warm water houdt, krijg je een dildo die voelt naar de temperatuur van het water. Glazen dildo’s nemen heel gemakkelijk de omgevingstemperatuur aan en zullen bij penetratie heel natuurlijk voelen.