Een seksspeeltje kiezen is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel soorten seksspeeltjes. De meest gekende sekstoys zijn zonder twijfel de vibrators. Veel vrouwen stellen ons de vraag wat het verschil is tussen een dildo en een vibrator. Het verschil is eenvoudig uit te leggen. Vibrators vibreren, en dildo’s niet! Hier danken de vibrators hun naam aan.

Maar, waarom een vibrator kiezen?

Vibrators = extra stimulatie!Dolly Dolphin Vibrator

Vibrators zorgen voor extra stimulatie. De vibraties van een vibrator zorgen ervoor dat je makkelijker een orgasme krijgt. Hoe je weet of een vibrator sterk genoeg trilt? Hou een vibrator tegen je nek, clitoris of tegen het meest gevoelige plekje van de man, dat is gelegen tussen de anus en de balzak. Je zal merken dat de trillingen van een vibrator voor meer genot zorgen.

Het aantal batterijen dat een vibrator verbruikt, vertelt ook veel over de kracht van de vibraties.

Vibrators = veel keuze

Er bestaan diverse vibrators. Je hebt vibrators in verschillende maten, materialen en modellen. Sommige vibrators mag je in bad gebruiken (waterdichte vibrators), andere vibrators zijn geschikt voor stimulatie onder de douche (waterproof vibrators). Je hebt vibrators die een levensechte kopie zijn van een penis (zoals Black Boomser Vibrator) en vibrators die gelijken op een onschuldig dier (zoals Dolly Dolphin, die lijkt op een lieve dolfijn, zie afbeelding).

Elke vibrator heeft zijn eigen functie. Je hebt vibrators die de g-spot stimuleren, de zogeheten g-spot vibrators, maar ook vibrators die de clitoris verwennen, anaal gebruikt kunnen worden of de vagina vertroetelen.

Vibrators = samen delen

Vibrators zijn leuke speeltjes om alleen te gebruiken, maar kunnen ook met je partner gedeeld worden. Het leukste zijn de vibrators met een draadloze afstandsbediening, zoals Rabbit Sensation Vibrator Paars). Je geeft je partner de afstandsbediening en jij neemt de vibrator. Laat je partner de vibraties bepalen. Heerlijk om vanaf een kleine afstand door je partner verwend te worden!