Heel veel vrouwen vinden het opwindend wanneer een man een uniform draagt. Het straalt mannelijkheid, vruchtbaarheid en zekerheid uit. Een man in een uniform kan een kapitein, officier of zelfs een ober zijn. Er bestaat zelfs een uniformfetisjisme waarbij de persoon alleen opgewonden wordt wanneer de partner een uniform draagt.

Niet alleen vrouwen vallen voor een man in een uniform. Ook mannen vinden het geweldig wanneer een vrouw een uniform of kostuum draagt. De koopcijfers van de sexy kostuums liegen niet. We hebben speciaal voor jou de meest populaire pakjes op een rijtje gezet, en geven meteen een verklaring waarom juist deze kostuums een man opwinden.

Schoolmeisje

Het kostuum van een schoolmeisje staat al jaren op 1. Doorgaans bestaat dit sexy pakje uit een wit blouse of topje met een schattig, geruit rokje. Dit rokje heeft in de meeste gevallen een rode kleur, maar kan ook blauw of zwart zijn.

Een schoolmeisje is voor vele mannen het toonbeeld van onschuldigheid en pret.Het meisje is nog maagd, makkelijk te verleiden en zit met haar spitse borsten en lange benen in de fleur van haar leven. Je brengt haar hoofd snel op hol en zij doet werkelijk alles voor jou. Belangrijk voor haar is dat haar prins op het witte paard bent. Samen beleven jullie pret en vrijen jullie de pannen van het dak. Experimenteren is de boodschap.Playboy Bunny

Playboy Bunny

De Playboy Bunny is de reïncarnatie van de vrouw die houdt van seks en leeft voor seks. Geen enkele vrouw is zo bewust met haar lichaam bezig als dit ondeugende konijntje. Ze weet wat verleiden is en geeft zich helemaal over aan de wensen en verlangens van haar partner. De Playboy Bunny moet met haar kontje (en staartje) schudden en elke man valt voor haar.

Secretaresse

Heel veel mannen dromen ervan om als strenge baas alles, maar dan ook werkelijk alles, aan hun onderdanige secretaresse te vragen. En ja, de secretaresse kan nu eenmaal niets weigeren aan de baas. Wat je baas vraagt, moet je doen. Een paar uurtjes overwerken is geen enkel probleem wanneer je baas promotie belooft. Dat je hiervoor ondeugdende taken moet doen neem je er heel graag bij.