Vriendinnen op een erotische homepartyDeze week ontvingen we een leuke mail van G. P. uit W. Zij woonde onlangs een FunFever-party bij en schreef een sprankelende tekst over deze avond. We belonen haar met een aankoopbon van 50 euro!

“Zaterdagavond. Ik grabbel  mijn handtas van de tafel en wandel naar mijn wagen. Mijn haren zijn opgestoken, ik heb een subtiel lijntje onder mijn ogen gebracht en een gemakkelijke jeans aangetrokken. Deze avond geen rokerig café met irritante zatlappen. Ik en mijn vriendinnen hebben een gezellige FunFever-avond gepland. Vrolijk bijkletsen, lachen, gieren en hapjes proeven.  In een ontspannen, vertrouwde sfeer gaat een consulente ons de geheimen van de intieme wereld toevertrouwen. Dat belooft  een fantastische avond te worden!

Ik draai de straat in waar mijn hartsvriendin Britt woont. Voor haar huis staan al verschillende auto’s geparkeerd. Het regent en zachtjes vloekend hol ik naar de voordeur. Met een stralende glimlach doet Britt de deur open.  We moeten nog even op Petra en Wendy wachten. De consulente doet daar helemaal niet moeilijk over. Ze wacht geduldig, en herschikt haar artikelen nog eventjes op een bijgezet tafeltje. Het opgewekte geroezemoes werkt aanstekelijk. Binnen de minuut sta ik te kletsen met Mieke. Ondertussen arriveren Wendy en Petra, en zetten we ons met een glaasje bubbels aan tafel.

De consulente, Linda, maakt meteen een sympathieke indruk. Als we vragen hebben, mogen we die altijd stellen. Ze hoopt ons een aangename en leerrijke avond te bezorgen. Ze begint met heerlijk geurende massageoliën te tonen en te laten ruiken. Bij elk artikel geeft ze een uitgebreide, duidelijke uitleg.  Vooral de vibrators, in allerlei fascinerende vormen en kleuren,  weten mijn aandacht te wekken. Mijn vriendinnen zijn duidelijk niet op hun mondje gevallen.  Ze laten zich van hun grappigste, maar ook van hun meest sensuele kant zien. Verrassend!

De leuke gadgets die Linda toont lijken me het ideale kerstgeschenk voor mijn broer. Voor mijn zus ga ik de Turbobooster Semirealistic nemen. Zelf ga ik voor een sexy babydoll om mijn vriend te verrassen. Onze bestellingen mogen we in een aparte kamer discreet aan haar doorgeven.

Ik heb een spontane, leuke avond gehad. We hebben ontzettend hard gelachen, maar vooral…ik heb de perfecte kerstcadeaus gevonden zonder dat ik hiervoor uren langs de winkels moest kuieren. Deze FunFever-avond  was de ideale invulling voor een donkere, koude winteravond.  Mijn pakje werd een weekje later discreet geleverd. FunFever? Voor herhaling vatbaar!”