Binnen twee weken is het zo ver. De feestdag van alle geliefden, Valentijn, staat voor de deur. Valentijn wordt al jaren op 14 februari gevierd. Die dag laten heel wat koppels aan elkaar zien hoe veel ze van elkaar houden. Historische bronnen zijn het niet eens over de oorsprong van deze feestdag. Wat wel bekend is, dat het gaat om een eeuwenoud feest dat door de commercie werd opgepikt. Vandaag de dag is Valentijn dan ook een commercieel feest, dat erg gevierd word in de Verenigde Staten. Amerikanen sturen naar iedereen die ze graag zien, zelfs hun huisdier (!), een valentijnskaart.

Valentijn is de meest geschikte dag om (anoniem) een cadeautje, kaartje of bloempje te geven. Een ontbijt op bed, een diner bij kaarslicht of honderd rozen zijn leuk, maar waarom geef je elk jaar hetzelfde cadeau? Toch spannend om je partner ieder jaar te verrassen. Blijven verrassen is natuurlijk niet gemakkelijk. Daarom helpen we jou! Een ondeugend of zinnenprikkelend cadeautje zal zeker in de smaak vallen. Een onverwacht geschenk of gebaar bezorgt jullie beiden ongetwijfeld een onvergetelijke Valentijn.

Romantisch dineren

Dineren bij kaarslicht hoort nog steeds bij de absolute toppers! Samen gezellig bijpraten, genieten van elkaars aanwezigheid en heerlijk eten horen bij de romantische hoogtepunten van een relatie. In plaats van een tafeltje te boeken in een duur, poepsjiek restaurant, kan je je geliefde verrassen met een zelfgemaakte maaltijd. Vooral vrouwen vinden het heerlijk als hun man of vriend voor hen kookt. Dat hoeft natuurlijk niet veel tralala te zijn. Met een overheerlijke pasta zit je vaak goed. Ken je de scène uit de populaire Disney tekenfilm Lady en de Vagebond, waarbij de twee honden elkaars spaghettisliert eten? Prachtig, toch! Je kan je etentje een erotisch of romantisch tintje geven door hartjespasta of penispasta klaar te maken.

Lover's Pillow - Opblaasbaar kussen voor standjesGeef je hart!

Met dit motto verover je ongetwijfeld zijn of haar hart! Van een woordspeling gesproken. Je geeft je hart en krijgt een hart! Het Lover’s Pillow (zie afbeelding) is een opblaasbaar kussen in de vorm van een hart. Het is het perfecte hulpmiddel om de lekkerste en gekste standjes uit te proberen. Het is zacht en kan je na gebruik discreet opbergen, of je laat het kussen gewoon in de slaapkamer rondslingeren. Niemand zal vermoeden dat dit een hulpmiddel is, om jullie liefdesleven te verrijken.

Een vrouwelijke vibrator met hartjes, zoals Be My Valentine Vibrator, is ook een leuk geschenk om aan je vrouwelijke partner te geven. Hij ziet er elegant en stijlvol uit. Ga met het reliëf van hartjes over de clitoris. Dat voelt verrassend lekker. De Be My Valentine Vibrator is bovendien van plastic gemaakt waardoor de vibraties krachtig voelen.

Een ander sekspeeltje met een gebruiksvriendelijk en liefdevol uiterlijk is de Feelztoys Desi Purple. Deze vaginale balletjes van zachte siliconen zien er fantastisch uit en zorgen voor stevigere vaginaspieren. Met gespierde bekkenbodemspieren genieten jij en je partner meer van een sensuele vrijpartij. Ze worden aangeraden door kinesitherapeuten en voorkomen incontinentie. De Feelztoys Desi Purple hebben schattig uiterlijk en worden in een stevige doos geleverd. Ideaal om cadeau te geven.

 

Een erotische massage

Trakteer je allerliefste op een zinnenstrelende massage. Goedkoop, maar erg opwindend! Een erotische massage is iets unieks tussen jullie twee en een erg verrijkkende ervaring. Je leert elkaars lichaam kennen en neemt de tijd om elkaars lichaam te bestuderen. Met een likbare of verwarmende massageolie beleef je de massage op een intense manier. Zorg ervoor dat jullie alleen zijn. Doe desnoods de deur op slot en leg de gsm ver uit de beurt. Niets zo onprettig als gestoord worden. Je kan om je geliefde in de stemming te brengen een zwoel muziekje opzetten of sfeervolle kaarsjes aansteken.