Seksspeeltjes worden vaak onterecht als bedreigend voor de seksuele relatie gezien. Vooral vrouwen denken dat een man liever niet heeft dat zij een vibrator of dildo in huis heeft. Toch betekenen seksspeeltjes vaak een meerwaarde voor het seksuele genot. Door een seksspeeltje in de relatie te introduceren leer je het lichaam van je partner nog beter kennen. Wat vindt zij of hij lekker? Je bent meer gefocust op het genot van je geliefde dan op je eigen hoogtepunt. Het is ook erg opwindend om je partner te zien genieten van je handelingen. Dit heeft een positief effect op het libido van je partner. Een voorspel met een seksspeeltje? Doen!

We verzamelden een top 5 van de meest populaire seksspeeltjes voor koppels.

1. Draadloze clitoris stimulator

Draadloze clitorisstimulatorSeksspeeltjes met een draadloze afstandsbediening, zoals de draadloze clitoris stimulator, blijven toppers bij koppels. De vrouw bindt met de aanpasbare bandjes het seksspeeltje om. Zorg er voor dat de bandjes voldoende strak zitten, dan voel je de vibraties heviger. De kleine penis plaats je in de vagina (of laat je door je partner in de vagina brengen). Het neusje van de bever richt zich op de clitoris. De clitoris is bij de meeste vrouwen het ultieme genotsplekje. De partner krijgt de draadloze afstandsbediening in handen. Van op een kleine afstand kan hij of zij bepalen hoe snel of hoe traag het seksspeeltje trilt. Laat je je partner snel klaarkomen of plaag je haar met afwisselende snelheden?

De draadloze clitorisstimulators is een absolute verwenner voor vagina en clitoris. Hij is bovendien niet duur. In onze seksshop kost hij slechts 39.5 euro!

2. Voorbinder Pink PowergirlVoorbinder Pink Powergirl

De Pink Powergirl voorbinddildo is een voorbinder met een volle, harde dildo. Het biedt de mogelijkheid om als vrouw je mannelijke partner te penetreren. Bij de man ligt de mannelijke g-spot in de anus. Met een voorbinder kan je nu manlief zijn gevoelige plek stimuleren.

Deze voorbinder is zeer gebruiksvriendelijk. Door de verstelbare gespen kan je hem aan je eigen maat aanpassen. Hij is eenvoudig proper te maken. Een serieuze aankoop? De prijs van deze voorbinder bedraagt slechts 29.99 euro. Een echt koopje.

3. Vibrerende Penisring Purple Jelly

Vibrerende penisring Purple JellyEen populair product op onze homeparties is de vibrerende purple jelly ring. Voor slechts 10 euro haal je een verrukkelijk seksspeeltje in huis. Penisringen zorgen ervoor dat een man zijn erectie langer houdt, zijn zaadlozing uitstelt en een intenser orgasme beleeft. De purple jelly ring heeft aan de bovenzijde een trillende clitorisstimulator. Het zachte reliëf dat over de clitoris streelt, voelt uiterst aangenaam.

Met de purple jelly penisring beleven jullie beide een dieper hoogtepunt. In onze shop ontdek je verschillende vibrerende penisringen die de clitoris verwennen.

4. Vibrerende O SleeveVibrerende O Sleeve

De vibrerende O sleeve geeft je partner een grotere erectie en het trilelement dat in de eikel werd verwerkt, zorgt ervoor dat de man een ongekende sensatie beleeft. De vrouw geniet van de extra centimeters meer. Het vibreren van de sleeve laat ook haar meer genieten van de penetratie. Budgetvriendelijk! De vibrerende o sleeve heb je voor slechts 38.5 euro.

5. Tenga Deep Throat Soft

Tenga Deep Throat Soft Vooral in het begin van een relatie vinden vrouwen het een raar idee om hun partner te helpen om klaar te komen, zonder hierbij zelf aan hun trekken te komen. De Tenga cups lenen zich hier echter perfect toe. Als vrouw kan je je partner laten genieten van een niet-alledaagse trekbeurt.

In ons assortiment Tenga cups is de Tenga Deep Throat Soft de populairste masturbator.Door zijn onschuldige uiterlijk en gebruiksvriendelijke formaat helpen vrouwen hun partner maar al te graag met het hanteren van deze sekstoy. De Tenga Cups voelen zacht en sluiten heerlijk om de penis. De Tenga Deep Throat Soft betaal je slechts 17.99 euro!