Tussen een man en zijn penis kom je nooit of te nimmer. Ze zijn elkaars beste vriend. Volgens de eeuwenoude Indische wetenschap Lingam Gnosis kan je zelf het karakter van een man aan zijn penis aflezen.

Volgens deze klassieke wijsheden zijn alle penissen in vier grote categorieën in te delen.

1. De aarde-penisSiliconen dildo Tiger

Deze penis is groot, onregelmatig van vorm en met een donker pigment. Zijn bezitter is vaak huiselijk, functioneel en rechtlijnig. Spannende seks moet je met hem niet verwachten. De aarde-penis is te vergelijken met Tiger, een siliconen dildo van liefst 22 cm!

2. De lucht-penisDubbele dildo

Dit exemplaar is lang, slank en bleek met een kleine bocht. Esthetisch gezien is dit de mooiste penis. Zijn eigenaar is meestal artistiek en intelligent met biseksuele neigingen. Bovendien is hij wispelturig en durft hij meer dan eens vreemdgaan. Zijn eigenschappen lijken het sterkst op een dubbele dildo.

Realistische dildo Black Boomser3. De vuur-penis

Deze penis is dik, recht en symmetrisch. Van alle soorten is dit de meest mannelijke. Deze man is vaak agressief, assertief en dominant. Hij heeft een groot libido en veel charisma. Ideaal voor een onenightstand, maar niet echt de ideale partner als je naar een vaste relatie verlangt. Realistische dildo’s gelijken het meest op vuurpenissen.

4. De water-penis Kleine vibrator Meany

Deze jongeheer is klein, dun en zacht. Zijn eigenaar is meestal zorgzaam in een relatie. Hij kookt, poetst, strijkt en is ontzettend ordelijk. Maar let op, na een paar glazen alcohol verandert hij in een wild seksbeest. Kleine vibrators zoals Meany, Angelo en Little Dolly voelen streelzacht en hebben de perfecte grootte. Eenmaal je ze aanzet, veranderen ze in echte orgasme-lovers.