Seks in het openbaarDe ultieme fantasie van velen is ongetwijfeld seks in het openbaar. De spanning dat een openbare vrijpartij meebrengt, zorgt ervoor dat je nog meer opgewonden geraakt. De kans bestaat dat je wordt ontdekt. Door de geuren van de natuur en de frisse wind op je naakte lichaam voelen we ons herboren. Seks in het openbaar is stiekem, spannend en intiem. Je deelt een geheim met je partner zonder dat anderen hier iets van weten. Leuk toch! Het is dan ook niet verwonderlijk dat openbare seks bovenaan het lijstje prijkt van ultieme verlangens.

Bij een enquête van het vrouwenblad Flair bleek dat liefst 1 op de 2 vrouwen als eens seks in het openbaar heeft gehad. Wanneer de goesting toeslaat, is het voor velen moeilijk om te wachten tot thuis. We helpen jullie alvast met enkele verrassende ideeën voor seks in het openbaar.

Het kriebelt…

Het gras dat over je lichaam streelt, het warme zand van een exotisch strand of gevallen bladeren die zachtjes kraken tijdens jullie liefdesspel. Het klinkt heel natuurlijk en opwindend, maar niemand houdt ervan om zijn vrijpartij te staken omdat alles kriebelt. Of wat dacht je ervan om s’morgens na jullie nachtelijke ontdekkingstocht op te staan met kleine bultjes van insectenbeten? Niet leuk! Leg daarom altijd een deken of een sexy fleece in je autokoffer. Je weet immers nooit wanneer de zin toeslaat.

Voor de liefhebbers van latex: een latex laken is ook heel geschikt om in je wagen te bewaren. Let wel op dat je je laken niet op of in scherpe stukken neerlegt. Wanneer scherpe dingen zoals glas, nagels of zelfs een gescheurd blikje tegen de latex komen, kan de latex scheuren. En, niemand gaat graag met scheuren of brokken naar huis.

Beter nog, kijk altijd even rond voor je een laken neerlegt. In de natuur of op het strand kunnen scherpe voorwerpen liggen die voor lelijke wonden kunnen zorgen.

Klein is het codewoord

Funky massagerKleine vibrators of kleine massagers kan je heel goed verbergen in je rugzak, handtas of auto. Je steekt ze in een zakje of rolt ze in een handdoek, en steekt ze op een plaats waar je zeker van bent dat er niemand zal gluren. Wanneer jullie vol verlangen in de struiken belanden, kan jij je kleine seksspeeltje uit je broekzak toveren.

Wij raden de Funky Massager (zie afbeelding) aan. Dit kleine seksspeeltjes heeft liefst 4 verschillende opzetstukken waarmee je de erogene zones bij hem en haar kan stimuleren. Het is dus het ideale seksspeeltje dat je kan delen met je partner. Bovendien is het erg discreet en compact. Niemand zal denken dat achter dit onschuldige uiterlijk een seksspeeltje schuilt.

 

Rollenspel

Start thuis! Spreek met je partner af dat jullie de natuur (of voor de echte durvers, het stad) in trekken en lekker gaan vrijen in het openbaar. Het leukste is om elkaar thuis reeds op te winden. Begin met elkaar spannende smsjes te sturen. Vertel elkaar je diepste verlangens en wat je zo opwindt aan de andere persoon. Trek gemakkelijke en sexy kleding aan en laat het rollenspel beginnen.

Je kan bijvoorbeeld een zwart sexy jurkje aantrekken, hoge hakken en vooral…geen slipje! Speel dat je met autopech in the middle of nowhere staat. De stoere helper probeert je wagen aan de praat te krijgen en ontdekt dat je geen slipje draagt. Hij geeft een opmerking, jij giechelt en…zijn aandacht voor de auto is verdwenen als sneeuw voor de zon. Hij heeft alleen nog maar oog voor jou. Jullie vrijen de sterren van de hemel en vallen moe en voldaan in de auto in slaap. Spannend en een enorme boost voor jullie liefdesleven. Wie heeft er nog leuke ideeën voor een rollenspel in het openbaar?