Lingerie kopen is geen gemakkelijke zaak. De juiste lingerie kiezen is een kwestie van kiezen, vergelijken en passen. Het begint allemaal met de juiste maat te weten. Het is recent bewezen dat meer dan de helft van de vrouwen de foute beha-maat draagt. Wanneer jij de juiste maat van je borsten en achterwerk weet, kan je mooie dameslingerie gaan kopen. In deze blog vind je enkele handige tips om lingerie te (gaan) kopen.

  1. Ruim op!
  2. Het lijkt een idiote regel, maar alvorens je op stap gaat naar nieuwe lingerie kan je best je lingerie-lade opruimen. Welke lingerie is veroudert, welke lingerie draag je ontzettend graag en van welke lingerie heb je een ruim overschot. Puilt je lade uit van sexy slipjes & strings? Ga dan niet op zoek naar nieuwe slipjes of strings, maar koop liever een leuk bh-setje of een bijpassende beha.

  3. Je favoriete lingerie.
  4. Vind je het fantastisch om lingerie met bloemen te dragen? Koop dan zeker geen lingerie met (bijvoorbeeld) ruitjes. Lingerie kan erg persoonlijk zijn. Wanneer je een lingerie-setje draagt dat niet helemaal naar je eigen zin is, dan zal je hoogstwaarschijnlijk nooit dragen.

  5. Pas je lingerie aan!
  6. Ga je naar een feestje en heb je een leuk jurkje gekocht? Pas je beha altijd aan het model van je jurkje (of andere outfit) aan. Heel erg sexy is een diep decolleté waarbij een fijn, subtiel kanten randje van je beha komt piepen. Draag onder dat diepe decolleté zeker geen onvrouwelijke sportbeha. Absoluut not-done!

  7. Sexy mag, maar moet niet!
  8. Een semi-transparante string is sexy, maar kan soms ook onaangenaam zitten. Draag overdag wat je zelf lekker en comfortabel vindt. Het heeft geen zin om je de hele dag ongemakkelijk te voelen. Wil je sexy zijn voor je partner? Doe je comfortabele hipster uit wanneer je thuis komt en wissel die snel door een sexy exemplaar.

  9. Lingerie die bij elkaar past?
  10. Wanneer je een compleet bh-setje koopt, bestaat de kans dat de beha past, maar de slip niet. (of omgekeerd, dat de slip mooi past, maar de beha absoluut niet). Beter is om je setje zelf samen te stellen. Jij weet als geen ander welke lingerie in je kast schuilt, dus kan je naar hartelust samenstellen. Bovendien is een zwarte beha met een rode slip niet eens zo lelijk. Probeer de materialen van de lingerie wel op elkaar af te stellen.