ondeugend dienstmeisjeNood aan wat spanning en opwinding? Doe eens iets ondeugend! Wanneer je iets doet wat je anders nooit doet, voel jij vrijer en krijg je meer zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen zorgt voor een rijk seksleven. Maar, hoe kan je ondeugend zijn? Ontdek een paar leuke tips.

  • Draag sexy lingerie! Jarretelles of catsuits zijn geen dagelijkse lingerie, maar is ideaal om je partner te verleiden. Wanneer je sexy lingerie draagt zie je er lekker uitdagend uit. Je zelfvertrouwen neemt toe en je bent paraat om je partner onder handen te nemen. In sexy lingerie en zachte, transparante stoffen voel je je veel mooier. Ondeugend zijn begint dus met sexy, erotische lingerie.
  • Een erotisch kostuum zoals een sexy pakje van een dienstmeisje is perfect voor een seksueel rollenspel. Bedenk een sexy scenario en speel samen met je partner een spannend spelletje. Je kan bijvoorbeeld de knappe dienstmeid spelen die de wensen van een rijke zakenman vervult, of het schoolmeisje (dat nog maagd is) en samen met haar vriendje naar de cinema gaat. Er zijn tal van scenarios om in een ander, sexy personage te veranderen.
  • Hou tijdens het vrijen je panties aan. Het is iets ondeugend en erg opwindend. Een paar sexy netkousen met een kanten kousenband zien er heel sexy en vrouwelijk uit. Ook het dragen van schoenen of sexy instekers tijdens een vrijpartij zijn een absolute aanrader om in een ondeugende stemming te komen.