In tijden waarin alles sneller moet gaan, vergeten we soms tijd voor elkaar te nemen. Vrijen moet sneller, kusje hier en we horen opgewonden te zijn. Jammer, want hoe langer het voorspel duurt, hoe meer tijd we hebben om opgewonden te geraken en des te langer wordt hoogtepunt uitgesteld. Hierdoor krijg je een veel heviger orgasme. Is het voorspel altijd hetzelfde en absoluut niet spannend? Ontdek dan hier enkele leuke speeltjes om het voorspel leuker te maken

Freezer PleaserFreezer Pleaser – Lekker verfrissend

Je partner glijdt met zijn/haar handen over je lichaam. Heerlijk! Je krijgt het warm en je hart begint sneller te slaan. Deze gloeiende huid kan je laten afkoelen met de Freezer Pleaser Ijsvibrator (zie afbeelding). Deze kleine, gemakkelijk vibrator is van ijs gemaakt. De combinatie van het verkoelende ijs met de vibratie laat de huid zachtjes tintelen. Het is een heerlijk speeltje om samen te gebruiken of om stiekem te masturberen. Laat het reliëf over de erogene zones glijden en geniet van een verfrissend gevoel.

Bodypaint voor creatieve zielen

Ontzettend leuk en lekker is likbare bodypaint! Neem een penseel en smeer de bodypaint over het lichaam van je partner. De populairste bodypaint is de bodypaint met chocoladesmaak. De creatieve zielen kunnen tekeningen op het lichaam van hun geliefde maken en daarna oplikken. Een ander spelletje is erotische woorden (pijpen, beffen, likken, zoenen, borsten, penis, tepels,…) op de rug van je partner verven. Wanneer hij of zij het juiste woord raakt, wordt de handeling bij hem/haar uitgevoerd. Spannend!

Pluimen zullen verbazen!

Het lijkt niets bijzonders, maar wanneer je het naakte lichaam van je geliefde met een pluim streelt zul je verbaasd zijn om zijn/haar reactie. Een streelzachte struisvogel-pluim prikkelt de blote huid en geeft een heerlijk gevoel. Bovendien kost dit bijzondere seksspeeltje niet veel geld. Voor slechts € 14.99 heb je al een grote struisvogelpluim.