Boa - sjaal van fijne verenDe boa is naast een reuzeslang, ook een sensuele sjaal. Meestal is die gemaakt van fijne, gekleurde veertjes. Een boa maakt je outfit af. Je lijkt op en top vrouw! I Rub My Duckie Paris draagt niet voor niets een zachte boa.

Een boa is niet meteen een artikel dat je in een seksshop verwacht. Toch kan je met dit vrolijke accessoire alle kanten op. Wat dacht je van een verleidelijke stripact of een opwindende massage?

Stripact

Je partner kijkt verlangend toe hoe de veertjes langs je naakte lichaam strelen. Tergend traag volgt de boa je vrouwelijke lijnen. De zachte, lange sjaal bedekt je meest intieme plekjes. Je voelt je begeerd en gewild. Een absolute aanrader voor een verrassend voorspel!

Weet je niet hoe je de beste moves zet? De informatieve dvd Erotic Strip Dance is een cursus strippen.

Massage

Als jij of je partner weinig ervaring hebben met masseren, of als het lang is geleden dat jullie elkaars lichaam hebben beroerd, kan je een massage met een boa overwegen. Een traditionele massage vereist immers heel wat technische aanpak. Voor een heelijke massagebeurt met een boa is dat niet nodig. Relatietherapeuten en seksuologen raden zo’n massage aan om aanrakingen in bepaalde zones duidelijk maken. Wie gemasseerd wordt, ervaart dit meestalo als erg erotisch! De interactie tussen beide partners is intenser en groter dan bij een gewone massage. De huid gaat tintelen van de zachte boa. Bij de meeste koppels veroorzaakt een massage met een feather boa een hogere staat van opwinding.