Het vrouwelijke silhouet is de laatste jaren erg veranderd. Het zandlopermodel van Marylin Monroe is zeldzaam. Uit een Brits onderzoek is gebleken dat vrouwen sinds 1950 liefst 5 cm zijn gegroeid en 3 kg zwaarder zijn geworden. Ook de voeten zijn met 3 maten toegenomen. (bron: 23 november 2009, Gazet van Antwerpen)

Jarretellenset met Fijne BloemenHoe komt het dat we groter en zwaarder zijn geworden? We eten meer en beter dan vijftig jaar geleden. Door een goede isolatie en verwarming van onze huizen en een verbetering van de geneeskunde, houdt het lichaam meer energie vast dat aan de groei wordt besteed. Een zwaarder lichaam vraagt ook een betere basis. Vandaar dat de voeten zijn gegroeid. Gelukkig spelen de fabrikanten hier handig op in. In onze seksshop kan je schoenen tot maat 46 kopen!

Positief is dat de borsten en de omtrek van de heupen zijn toegenomen. Vrouwelijke rondingen maken een vrouw pas echt een vrouw! Heupen worden door het merendeel van de mannen als aantrekkelijk en vrouwelijk ervaren. Je heupen in de verf zetten kan je met jarretelles, slipjes & strings. Met een leuke bh geef je je borsten de ondersteuning die ze verdienen. Met de mooie lingerie uit onze rubriek lingerie dames speel je je vrouwelijkheid volledig uit! Het nadeel van deze evolutie is dat het buikvet is vermeerderd. Het risico op diabetes, hart- en vaatziekten neemt hierdoor. De omtrek van de taille is hierdoor breder geworden. Met bustiers & corsetten creëer je een vrouwelijke lijn, met sexy taille!