We kregen maandag een interessant verhaal in onze mailbox. Francis (fictieve naam) vroeg om raad en tips. Hij en zijn vrouw zijn al 24 jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben twee kinderen, waarvan alleen de jongste (21 jaar) nog thuis woont. Ze zien elkaar nog steeds doodgraag. Francis omschrijft zijn vrouw als "een goddelijke keukenprinses die alles voor hem en de kinderen doet". Hij vindt haar na al die jaren nog steeds aantrekkelijk. Wanneer ze naar me lacht, zegt hij, begint het nog steeds te kriebelen. Wat hij jammer vindt, is dat de seks na al die jaren wat minder passievol is. Hij en zijn vrouw hebben met elkaar gesproken en willen hier snel verandering in brengen. Hij vroeg FunFever of we hen geen raad, advies en toffe tips konden geven om hun seksuele relatie een nieuw leven in te blazen. Uiteraard! We hebben de koppen bij elkaar gestoken en met plezier delen we onze ideeën met je!

Mannen en vrouwen houden van sexy lingerie!

hipster met strassErotische lingerie is mooi om te zien, maar niet altijd even praktisch om onder je dagelijkse kleding te dragen. Doe daarom eens gek en wacht je geliefde op in kamerjas of kimono! Draag onder je badjas een verrukkelijke bh-setje of jarretelles. De mannen kunnen hun partner aangenaam verrassen met een sexy boxershort of een opvallende string. Niet alleen zie je er in erotische kleding om op te eten, je zal je ook veel aantrekkelijker en verleidelijker voelen. Je partner zal grootse ogen trekken en vol opwinding naar je figuur kijken.

Denk niet: sexy lingerie is alleen voor vrouwen of mannen met de perfecte maten. Mannen houden van borsten en billen. Vrouwen houden van een echte vent. Het exclusiviteitsrecht om je partner in zo’n uitzonderlijk setje te zien, werkt aanstekelijk op het libido. Het is een geheimpje dat jullie samen delen. Je kan op een feestje toefluisteren: "Wanneer trek je dat sexy slipje aan?" of "ik vond je er gisteren geweldig uitzien in die weinig verhullende babydoll". Niemand die weet van jullie geheimpje is. Spannend,he! Of wat dacht je ervan om een smsje te sturen: doe je deze avond dat mooie bh-setje aan? Jullie zullen spontaan zin krijgen om elkaar te zien.

Je mindere plekjes verhullen en je mooiere vormen in de verf zetten, gaat uitstekend met sexy lingerie. Voor de dames: een korset of bustier creëert een betoverend zandloperfiguur; een babydoll verdoezelt een buikje. Met een push-up beha krijg je een prachtige boezem. Voor de heren: een glamoureuze boxershort, zoals de hipster met strass (zie afbeelding), lift je kontje, en dames zijn gek op een mooi poep.

 

Wie is er een stout jongetje geweest?

Bij het woord bondage halen veel mensen hun neus op. Er wordt meteen gedacht aan extreme toestanden waar mensen pijn lijden. Bondage is echter zo veel meer. Bondage heeft meestal ook weinig met pijn te maken. Bij een spelletje bondage wordt een van de partners (gedeeltelijk of volledig) vastgebonden. De echte liefhebbers experimenteren door beide partners deels vast te ketenen. Je partner vastbinden kan met bondagetouw of tape, maar ook hand- en enkelboeien zijn populair. Het voordeligste is uiteraard een compleet bondagesetje, waarbij je bijpassende bondage attributen aan een democratieve prijs koopt.

Met Bondage leer jij je eigen lichaam en dat van je partner beter kennen. Soft-bondage is ideaal om de verrassingen van bondage te ontdekken. Je kan je handen en/of voeten niet gebruiken. Het enige wat je kan doen is genieten van de strelingen en aanrakingen van je partner. Om je volledig over te geven aan je geliefde, kan je een mondknevel of blinddoek gebruiken. Mondknevels zorgen ervoor dat jij je partner geen instructies kan geven. Daardoor beleef je alles veel intenser. Met een blinddoek of soft oogmasker zie je niet wat de volgende zet is van je partner. Spannend!