Geen enkele vrouw staat te springen voor de maandelijkse periode. Tijdens je maandstonden stijgt immers je hormonenspiegel. Dit heeft zowel op je lichaam als je innerlijke gemoedrust een opvallende invloed. Sommige vrouwen hebben nood aan extra aandacht, anderen willen met rust worden gelaten. Het verschil in libido heeft ook een zekere invloed op je seksleven. De ene vrouw heeft meer zin, de andere totaal niet. Wat zijn nu de mogelijkheden om seks te hebben tijdens de menstruatie?

Sumata

Sumata betekent in het Japans seks zonder penetratie. De vrouw wrijft met haar handen, borsten, dijen en schaamlippen over de penis van de man, tot hij klaarkomt.

Beppy tampons

Beppy tampons zijn zachte, draadloze tampons die de vorm van je lichaam aannemen. Ze zijn uiterst veilig en zeer geschikt om te gebruiken tijdens de menstruatie. Ze bestaan in twee soorten. De Beppy Soft Tampons Dry zijn anatomisch gevormd en bieden maximale bescherming. De Beppy Soft Wet zijn tampons bevochtigd met Lacta-gel. Deze gel ondersteunt de natuurlijke vochtigheid van de vagina. De Beppy tampons zijn heel gemakkelijk in te brengen en nog eenvoudiger te verwijderen.

Anale seks

Anale seks tijdens de menstruatieAnale seks, ook wel eens dark smile genoemd, is perfect voor tijdens de menstruatie. Een anaal orgasme kan op verschillende manieren tot stand komen. Dit kan door het vingeren, likken, penetreren door de penis of door een vibrator van de anus. Tegenwoordig bestaan er tal van anale sekstoys die een ongelooflijk orgasme verzekeren. Als een vrouw anaal wordt gepenetreerd, wordt indirect de g-spot gestimuleerd. Dit komt door de zeer dunne wand die de vagina van het rectum scheidt. Voor je aan anale seks begint, neem je best een anale douche met een gespecialiseerd speeltje. Dit maakt je endeldarm hygiënisch proper, waardoor je kleine ongemakken voorkomt.