Het zonnetje schijnt, de geur van pasgemaaid gras kruipt in onze neus, vrouwen trekken bikini’s aan en mannen hangen hun lange broek in de kast. Het is zomer! Het libido stijgt en we hebben meer zin in een spontane, passionele vrijpartij. Tijdens de zomer viert de seksuele activiteit hoogtij! Iedereen voelt zich knapper en vrijen in de buitenlucht is niet langer een wilde fantasie. We zitten bomvol positieve energie die we kwijt willen! De ideale oplossing? Seks, seks en nog eens seks!!

Niet iedereen houdt van een vurige vrijpartij tijdens de zomer. De temperatuur stijgt waardoor we meer gaan zweten. Een bezweet lichaam ruikt meestal onaangenaam, en wie duikt er graag met een stinkende lover tussen de lakens? Toch blijkt uit een kleine rondvraag dat de zomer de favoriete periode blijft om seks te hebben. Om het vrijen tijdens de zomer wat aangenamer en comfortabeler te maken, hebben we een paar leuke spulletjes geselecteerd.

Ijsvibrator TouchéIjsvibrator Touché

Een zeer opmerkelijk seksspeeltje is de ijsvibrator Touché (zie afbeelding). Na een zwoele vrijbeurt voelt niets zo lekker als een beetje verkoeling. Die verkoeling moet je niet ver zoeken! Haal een ijsvibrator in huis en laat je partner de vibrator bedienen.

Een ijsvibrator???

De ijsvibrator Touché bestaat uit een anti-slip grip en een houder. De houder vul je met water. Voor doorzichtig, kortom het mooiste, ijs doe je lauw water in de grip. Je plaatst de grip met de houder in de diepvrieskast. Na enkele uren kan je de ijsvibrator uit de diepvriezer halen. Je hebt nu een unieke ijsvibrator die je over het bezwete lichaam van jezelf of van je partner kan laten gaan.

Ken je het effect van ijsblokjes op een warme huid? De ijsvibrator zorgt voor hetzelfde effect alleen een beetje meer. De ijsvibrator heeft een vibrerende bullet. Wanneer jij je partner met de ijsvibrator verwent, trakteer je hem of haar op een trillende, verkoelende massage. Door de stevige grip smelt het ijs uiterst langzaam.
De ijsvibrator Touché is verkrijgbaar in 2 maten en 3 kleuren. Bij seksshop FunFever betaal je voor de Ijsvibrator Touche Ice Small (de kleinste ijsvibrator) €34.50. De grooste versie (Ijsvibrator Touche Ice Big) kost €48.

Voor de liefhebbers van bodypaint. Je kan de ijsvibrator ook vullen met gesmolten chocolade. Vooral vrouwen weten deze manier van massage erg te waarderen.

Durex Massage IceDurex Massage Ice

Wie van de verfrissende koude van ijsblokjes houdt, maar liever niet de lakens vuil maakt, is er Durex Massage Ice (zie afbeelding). Durex staat voor kwaliteit en innovatie. Vorig jaar kwam dit bekende merk met de Durex Massage Ice op de markt. De Durex Massage Ice zijn ijsblokjes die tijdens het gebruik veranderen in hoogwaardig glijmiddel.

Het gebruik is ontzettend eenvoudig. Je legt de Durex Massage Ice in de diepvriezer
. Na enkele uren haal je de bevrozen ijsblokjes uit de diepvriezer. Ga met het blokje over de huid en geniet van het frisse, huidvriendelijke glijmiddel. Het glijmiddel kleeft niet en kan veilig met condooms gebruikt worden. Bij FunFever betaal je voor dit leuke hulpmiddel slechts €9.95!!

Ice Lube

De Ice Lube – Verkoelende crème is geschikt voor een zinnenstrelende massage, maar ook om de intieme delen te laten tintelen. Doe een beetje Ice Lube op de clitoris of rond de tepels en geniet van het hevige, tintelende effect dat de crème teweegbrengt. De Ice Lube is volledig op waterbasis en mag dus veilig gebruikt worden met seksspeeltjes of condooms. Deze crème verzacht, verkoelt en verfrist de huid van de intieme delen. De Ice Lube wordt bovendien in een mooie dispenser geleverd. Bij seksshop FunFever vind je dit unieke product voor slechts €29.99.