Pleasure Fountain Douche Dildo is de de ultieme dildo voor onder de douche of voor in bad. Uiteraard mag elke type dildo in het water worden gebruikt. Een dildo heeft geen batterijen nodig om ultiem plezier te bezorgen en mag dus lekker onder het water worden gedompeld. Bij vibrators mag dit niet. Vibrators werken op batterijen en wanneer er water aan de batterijen komt dan zal de trilmotor van de vibrator beschadigd worden. Dit wil zeggen dat de vibrator niet meer zal vibreren. En, dat is juist hetgene wat een vibrator uniek maakt. Er zijn waterproof vibrators, en deze seksspeeltjes kunnen met een beetje water worden gebruikt. Dit betekent dat je ze onder de douche mag gebruiken: ze zijn spatwatervrij. Maar, je mag ze niet in bad of in een jacuzzi gebruiken. Ze zijn dus niet volledig waterdicht zoals sommige fabrikanten beweren.

Pleasure Fountain douche

Pleasure Fountain DouchePleasure Fountain douche is een klassieke dildo met een recht model. Door zijn gladde en rechte vorm schuift deze dildo makkelijk naar binnen. Deze dildo is bijzonder omdat hij met de meegeleverd doucheslang op de kraan kan worden aangesloten. Wanneer je de kraan opendraait spuit water uit de gaatjes van de dildo. Dan krijg je een echte spuitende dildo.

Laat bij dit seksspeeltje geen warm of ijskoud water door de dildo gaan. Lauw water is het beste. Je kan beginnen met de kraan voorzichtig open te draaien en daarna de kraan op zijn hardst open te doen. Met deze dildo kan je dus geweldig afwisselen.

Deze dildo is interessant om de vagina te stimuleren, maar kan ook als anale douche worden gebruikt. Een anale douche wordt gebruikt om de anus te spoelen. Wanneer de anus wordt gespoeld kan je op veilige, propere en hygi├źnische manier anale seks hebben. Je steekt de dildo in de anus, draait de kraan open en het water wordt in de anus gespuwd. Na twintig minuten loopt het water opnieuw uit de anus en zullen de kleinste onzichtbare restjes uit de anus verwijderd zijn. Je bent dus klaar voor heerlijke anale seks!