Penisringen, ook wel cock rings genoemd, zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar de penis vermindert. Daardoor krijg je een hardere en langere erectie. Je stelt bovendien je zaadlozing uit, waardoor je orgasme veel heviger beleeft. Voor mannen met erectieproblemen of voor zij die te snel klaarkomen, is een penisring de ideale oplossing.

Penisringen bestaan in verschillende materialen en maten. Een klassieke penisring ziet er heel eenvoudig uit. Het is een ring die je over je penis schuift. Je kan hem aan de basis van je penis dragen of rond de balzak. Een kleine cockring kan je ook rond je eikel doen. Penisringen worden ook als een penisjuweel gedragen. De Adjustable Loop is een vrolijke penisring, die hiervoor zeer geschikt is.

Penisring Stud - Afstelbare cock ringPenismaat berekenen

Een penisring die te groot is, schuift af, en heeft geen effect op je erectie. Zorg er dus voor dat de penisring goed past! Tegenwoordig zijn er ook cockringen die je maar hoeft aan te trekken tot ze knellen. De Just Ring It of penisring Stud zijn twee populaire penisringen, die je aan je unieke penisomtrek kan aanpassen.

Hoe bereken je de omtrek van je penis?

  1. Zorg dat je penis een harde erectie heeft
  2. Meet met een koordje de omtrek van je penis op de plek waar je de penisring wilt gebruiken
  3. Deel de gemeten omtrek door pi (3.14)
  4. Kies een penisring die dit resultaat benadert. De penisring zal daardoor niet afglijden en voor een langere erectie zorgen.

Soorten penisringen

  • Klassieke Penisringen

De meest voorkomende penisringen zijn klassieke penisringen. Het zijn ringen die je simpelweg rond je penis doet. Je hebt ze in verschillende materialen: siliconen (bv. Flame), metaal (bv. Trip Hinge Ring) of jelly (Purple Jelly Ring). Dubbele penisringen doe je om je penis, maar ook om de balzak. Het effect van deze ringen is nog heviger. 8ight is zo’n penisring die je rond je penis en balzak kunt dragen.

  • Vibrerende PenisringenDubbele penisring X-Factor

Vibrerende penisringen dienen om de clitoris en schaamlippen te stimuleren. De Pussy Arouser Lovering is zo’n cockring, met leuke stekeltjes aan de onderzijde. Als je de vibrerende penisring omdraait, verwent de stimulator de balzak. Verrassend lekker!

  • Penissleeves

Penissleeves verlengen je penis. Je trekt ze over de penis en doen zo indirect dienst als penisring. Ze hebben als hoofddoel de penis te vergroten en de vagina of anus op een aparte manier te prikkelen.

All Snap PenisringPenisring met drukknopen?

De meeste penisringen zijn gesloten, zoals de Let’s Go Together Penisring. Een penisring met drukknopen sluit beter om je penis. Dit geeft een hardere, langere erectie en een intensere ejaculatie. Een gesloten penisring kan je pas af doen als je penis terug slap is. Een penisring die je kan open, zoals All Snap, kan je ook verwijderen als je penis nog in harde toestand is.